lørdag 3. mars 2007

Min dag

Dagens råeste: sto opp tidlig for å få med ankeretappen på herrestafetten. Så fra ca 6,6 km på tredje etappe og det angrer jeg ikke på. Makan til råskinn, han Nordthugen... Og endelig ble han belønnet med gull og tittelen verdensmester. All ære til de tre andre også.


Dagens stress: Seline hadde vunnet 2 billetter til kveldens Cirkus premiære, og billettene måtte hentes hos Demokraten. Men 3 unger på slep, fant jeg en p-plass og parkometer. Og med 30 minutter til jobbstart skulle jeg rekke henting av billetter, levering på skole og barnepark. Ups... Fant ikke inngangen til avisa. Puh... Bare rett rundt hjørnet.


Dagens bløte: veien inn til barneparken så hard og fast ut på overflaten. Men det var den ikke. Overflaten var myk og bløt, og vips... Jeg var gjennomvåt i skoa og var 10 minutter unna jobbstart. Rekker jeg hjemmom? Neppe. Kjøpte meg noen billige sokker på jobben og skifta bokstavelig talt sokker i kassa.Dagens lyspunkt: endelig tittet sola fram. Den hadde glimret med sitt fravær nå i flere uker. Og i dag viste den glimt av våren. Et godt syn og hyggelig nærvær. Håper den elendige snøen nå forsvinner. Blæh...Dagens (anti) underholdning: endelig fikk Sara blitt med på Cirkus Merano. Klovnen Don Christian og elefanten (Heffalompen som Sara kalte den) var favorittene. Men fysj for en elefantlukt. Og akrobatene... Flinke de, men utrolig kjedelig å se på. Jeg kan dessverre ikke fordra sirkus. Men hva gjør man ikke for ungene...?


Dagens værste: jeg hadde kjent symptomene et par dager, men forsikret meg selv om at det ville gå over. Litt sår hals har dessverre gått over til litt sævsing, nysing og rennende nese. Jeg har følt meg værre før, men jeg har ikke tid til å bli syk nå. Skal ha folk på søndag, og vi reiser til Trysil på onsdag. Så dette er veldig ubeleilig nå. Men har pøst på med druer, paracet og rød solhatt. Krysser fingrene.

4 kommentarer:

Lise M. Grandahl sa...

Morsom vri på en bloggings, Mona :).

Kan ikke si jeg deler din entusiasme for skisporten, men ja-ja, klart det er jo fint at Norge gjør det bra da...

Stress, sirkus og bløte sokker kan jeg også klare meg fint uten... ;) Forkjølelse og sykdom også... Krysser fingrene for at paracet og rød solhatt hjelper! Og druer? Visste ikke at det hjelper mot
forkjølelse?

Og sol - JA TAKK! Mer av den! :)

janne sa...

Jeg ble nesten stressa bare av og lese gjennom dagens blogg jeg...

Druer???? skal det hjelpe mot forkjølelse? Den var ny for meg.

God bedring. Håper du blir frisk før du skal dra på fjellet.

janne sa...

Hm... Dette var merkelig Lise. Tror vi la inn en melding sånn temmelig likt.

Mona sa...

Hey folkens...

Aner ikke om røde druer hjelper, men det var den eneste frukten jeg hadde i kjøla. Og er det ikke vitaminer i all frukt? Jeg tenkte også på antioksydanter. Hører så mye om det om dagen.

Ellers er jeg glad jeg ikke har sånne dager for ofte. Lurer på om ikke de bløte sokkene hadde noe å si på min sævsa tilværelse... Hmmmm...