søndag 1. april 2007

Åpen visning

Stadion fra utsidenLørdag 31. mars var det siste gang med åpen visning av Nye Fredrikstad Stadion før årets sesong sparkes igang. Været viste seg fra sin beste side og folk strømmet til for å se. Og naturligvis måtte jeg også ta en tur, spent som jeg er. Overraskelsen var stor. Den var på godt engelsk "breathtaking"... Nesten så jeg hørte jubelbrølet allerede. Den var utrolig intim. Og flott!

Gresset var av det grønneste du kan tenke deg. Utrolig at de har fått det til, enda de la det "midt på vinteren". Måtte sjekke ut hvor jeg skal sitte på den første hjemmekampen. Jon sikret billetter tidlig på morgenen samme dag i den nyåpnede Aristokraten butikken. Men siden vi skal sitte på øst-tribunen, måtte vi samtidig teste ut VIP-setene på motsatt side. Og overraskende nok var de polstret. Helt utrolig. Skal lissom ikke pampen få lov til å få plastikksmak i baken nå da?

Meget komfortabeltMen spillerne på "benken" skal virkelig få føle at de nesten har kommet til himmels. Den såkalte innbytterbenken har virkelig fått sin rennessanse. Med nye seter i Stressless-kategorien, kan jeg forstå at spillerne er fornøyd med å "slite benken"... Det hadde også jeg vært, etter å ha prøvesittet dem.

Nå er det ikke lenge igjen. Tiden går ikke fort nok for mitt vedkommende. Hele byen står på hodet og venter. I år skal Fredrikstad vise hele fotballnorge at vi duger også i serien. Vi skal gjøre alle forhåndstippede jumboplasseringer til skamme. Laget ser ut til å være nogen lunde i rute. Det defensive er på plass, og forhåpentligvis det offensive også. Vi ønsker lykke til til klubben i våre hjerter; FFK.

4 kommentarer:

Lise M. Grandahl sa...

Jeg er en av dem som ikke har tatt noen sniktitt på nye stadion. Men det ser og høres utrolig flott ut. :)

Mona sa...

Ja, det tar pusten fra en. Jeg merket til og med klumpen i halsen da jeg entret banen. Helt fantastisk. Men sånn er det å være følelsesmenneske... Hikst...

janne sa...

Ikke sett stadion jeg heller. Men det holder jo å lese på siden din Mona. Er egentlig ikke så ivrig som deg, men du klarer virkelig og plante sommerfugler i magen på meg med innlegget ditt.

Vurderer å bestille den tv-kanalen så jeg får sett alle kampene her hjemme jeg da. Får se hva det blir til.

Mona sa...

Vi vurderer frem og tilbake om vi skal kjøpe sesongkort på nord tribunen. Det er jo så få billetter som blir lagt ut for salg. Ca 4000 til hver kamp. Men me får sjåv...