mandag 18. september 2006

FEBER


Jeg har fått feber, men klarer ikke å måle den. Feber til tross, jeg føler meg ikke syk heller. Hodepinen lar også vente på seg. Akkurat nå skjønner jeg ingenting. Har jo hatt feber mange ganger før, men da føles det ikke ut som nå. Jeg føler meg jo ganske så frisk. Som en fisk, for å si det sånn.

La meg tenke... Hva slags feber-typer finnes det?
Jeg har hørt om feber-redninger, men da handler det mest om sport, gjerne fotball. Skalagensfeber har jeg også så vidt hørt om, men da skal man vel føle seg ganske så syk. Dansfeber ja, det har jeg hørt om. Men jeg som elsker å danse, eh... NOT. Utelukkes.

Nei, jeg ser ikke ut til å komme til bunns i dette. Feber meg hit, og feber meg dit. Kanskje jeg skal ringe og avtale time hos fastlegen. Hun burde vel kunne sette navn på min plagsomme feber. Men en lege velger vel den enkleste måten, å skrive ut en resept, og ferdig med det. Bare husk å lese pakningsvedlegget nøye før bruk!!! Tror ikke dette er løsningen for meg.

Hei, vent litt... Feber sa du? Jeg trodde ikke jeg måtte leke fugl, fisk eller midt i mellom med meg selv, men nå føler jeg meg ganske nær fasiten. Føler meg rimelig sikker på at denne typen feber kalles, og hold deg fast: Blogger. Selvsagt har jeg fått blogg-feber. Hvem i alle dager skulle tro det??

Skepsisen var STOR til og begynne med. Den var så stor at jeg kunne ta på den. Må ærlig innrømme at jeg ble fanget til de grader. Nå har skepsisen snudd opp ned, og jeg står nok for godt over halvparten av talla på telleren min alene. Men når sant skal sies, så vet jeg ikke hvor lenge denne feberen vil vare. Jeg kan ha en tendens til å dabbe av etterhvert, men jeg får nyte feberen så lenge den varer. Forhåpentligvis så varer den iallefall en stund til.

Vil med dette sende en hilsen til alle bloggere der ute, kjente og ukjente.

4 kommentarer:

Lise sa...

Hehe, utrolig bra skrevet! ;) Håper feberen varer lenge!

Rune sa...

Når det gjelder telleren, er det mulig å innstille den slik at den ikke registrerer dine egne besøk.

Lise sa...

Rune: Du kan ikke bare si A, vet du, må si B også!

Rune sa...

Dersom folk kke skjønner A, må de selv spørre etter B. Ingen vits å lage omfattende bruksanvisninger til folk som kanskje kan det?