fredag 29. september 2006

NÅ STARTER JAGET

Klubben i mitt hjerte

De første etterlengtede billettene til cupfinalen blir endelig lagt ut for salg. Mandag førstkommende er dagen med stor D. Da blir det stor nettaktivitet og telefonrøret kommer til å gløde fra min side. Dette er dagen jeg har ventet på siden vi sikret finalespill. 2500 billetter kommer til å gå unna som varmt hvetebrød. Dette er første etappe i cupstafetten. Skulle det ende med fiasko, har vi ennå nye muligheter. Men da må vi vente helt til 9. oktober. Etter hva jeg har hørt er den kun EN billett pr medlem foreløpig. EN fattig billett. Skal vi da måtte melde inn hele familieskokken for å få billetter? Tøvete...

Nei... Blir mandagens jag forgjeves, er det bare å finne frem teppeposen fra 1990. Den skal nok tåle et par netter utenfor Aristokraten, skulle jeg tro. Ja, så gal må man tydligvis være for å sikre årets opplevelse som FFK supporter. For billetter skal vi ha. "No doubt about it..." Et must for alle elskende FFK'ere. Har sagt det før, serien teller mest, men dette blir en opplevelse utenom det vanlige. Og noe vi neppe kommer til å oppleve de neste 5 årene. Tenk å kunne si om et par år: "Jeg var der da..." Får bare håpe det ender med seier.

Supportere for livet
På søndag kan vi få en aldri så liten pekepinn på hvordan det vil gå. Får håpe på Start-effekten. Storseier på søndag og en nervepirrende finale med positivt utfall. Å, som det kribler i magen. Men det er en god følelse...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, hei Mona!! Ja, kan tenke meg du får deg et par søvnløse netter nå før mandagens store begivenhet!! Håper du er blant de heldige, da:-) Klem Therese..

David sa...

Ja dette blir garantert en av årets store begivenheter. Skikkelig nedtur hvis jeg ikke får billetter til denne kampen. Jeg sitter gjerne på taket på Ullevål og ser denne kampen.

Men jeg skal vel innrømme at jeg kommer ikke til å ta med soveposen og campe foran Aristokraten.

Men hele opplegget med billettsalg er latterlig. Ullevål rommer 25000 personer. Sandefjord og FFK får kun tildelt ca. 12500 billetter tilsammen. Så legges 2500 billetter ut på det åpne markedet. Mens de resterende 10000 billetter, deles ut til sponsorer, næringsmiljø og "fiffen". Latterlig og uakseptabelt.

På barneskolen mener jeg å huske at jeg lærte å dele. 25000 billetter delt på 2 er 12500. Slik burde det vært. 12500 billetter til Sandefjord og 12500 billetter til FFK.

Det er tross alt mye viktigere at alle supporterene får billetter fremfor folk som bare går på denne ene fotballkampen i året.

Lise sa...

Hehe, synes jeg ser deg i sovepose utenfor Aristokraten. Du får ikke selskap av meg. Sååå ivrig er jeg ikke, selv om jeg gjerne vil ha med meg cup-finalen. :)

Lykke til med billettjakt!

janne sa...

Lykke til sier jeg også. Vet hvor ille det er å skaffe billetter til populære arangementer. Har opplevd et par uheldige episoder kan man si, og fy så forbanne man blir på hele systemet!!!!

Mona sa...

Takk for det. Iveren er stor må jeg si... Og jeg SKAL ha...

Mona sa...

Helt enig med David, forresten...
Pampen som har får mer, vi fattig dødelige får mindre...

David sa...

Det er bare å innse at det er slik landet vårt er bygd opp.

De rike får bare mer og mer, mens de fattige må betale mer og mer.

Mona sa...

Dessverre...