lørdag 25. november 2006

Kortomani

Jeg satt en dag og ikke hadde noe å gjøre. Vel, jeg kunne sikkert funnet på noe nyttig å gjøre, men jeg følte meg i det kreative hjørnet. I frykt for at det skulle gå over, fant jeg fram papir, saks, lim og klistremerker. Det var maimåned, og jeg visste om flere høytidligheter vi skulle delta i og de var rett rundt hjørnet. Konfirmasjon, dåp og bryllup bl.a. Hvorfor ikke gjøre noe helt personlig og lage mine egne kort for anledningene. Jeg hadde såvidt kikket litt på nettet og i bokhandlere, og hadde fått noen idéer derfra. Hvor vanskelig kan det være?

Etter å ha prøvd forskjellige formasjoner, ble jeg endelig enig med meg selv og satte igang. Og jo lenger jeg holdt på, jo morsommere ble det. Jeg fant bakgrunnsmønster på reklameblader, emballasje og gamle kort. Bare fantasien satte grenser. Etterhvert som det skortet litt, tok jeg meg en tur i bokhandelen og kjøpte pakker med alt mulig av klipp og lim. Det er helt utrolig hva som finnes av slikt. Det var et hav å velge mellom. Og jeg som har beslutsomhetsmangel, hadde vanskelig for å bestemme meg. Men nå som jeg vet hva som finnes, er det lettere å se muligheter.

Jeg har ikke blitt erfaren ennå. Jeg føler meg som nybegynner når jeg ser hva andre får til, men på min måte holder dette i massevis. Men nå har det endelig åpnet en butikk på snippen som selger alt av papir og tilbehør. Egentlig til scrappbooking, men jeg ser muligheter for kort her også. Der hadde de alt du kan tenke deg; et skikkelig eldorado for interesserte.

Her vises et kobbel av egenproduserte. Og dette er IKKE for å skryte, vel og merke!!!!

BryllupDåp
60 årJentebursdag

6 kommentarer:

Lise M. Grandahl sa...

Oi! Så festlig! Fikk jammen lyst til å prøve selv. Men det ser ut for meg som om dette er en noe tidkrevende hobby...? Hmm, tid...har jeg nok av det da tro? Njææ ;)

Må jo si at det ser at du har fått dreisen på dette, Mona! :)

Mona sa...

Det første brukte jeg nok et par timer på. Sitter jo i en halvtime og bare funderer vettu... Men det er moro lell...
Prøv!!!

janne sa...

Oj,oj,oj! Må si du er virkelig flink Mona! Men sånne ting har du vel alltid vært flink i.

Det er sånne ting jeg drømmer om og gjøre, men aldri har tid eller får til. Det ser så moro ut. Kanskje du tar et kurs...

Mona sa...

Lurer på om jeg skulle tatt meg et kurs først jeg også. Trenger mer input noen ganger. Ser dem skal arrangere kurs i den nye butikken på snippen. Det er ikke så ulikt scrapping, skulle jeg tro.

Men takker for all skryt. Men det var ikke derfor jeg blogget om det da... Eller????

janne sa...

Hihihi....Joda, det var det.

Neida. Hadde jeg vært så flink så skulle jeg visst det fram også. Ta imot all ros du kan få. Alle trenger litt ros iblant.

Mona sa...

Joda. Takker for ros, men tåler ris også....