mandag 6. november 2006

Vi sees i Tippeligaen i 2007.

Endelig fikk vi svaret vi har undres over i hele høst. Om FFK spiller i Tippeligaen i 2007 eller ei. Svaret fikk vi i avskjedskampen på Stadion i siste serierunde. Vi klarte oss med uavgjort mot seriemester RBK. En gledens dag for alle elskende FFK-supportere. Men midt i denne gleden, kommer også vemod. Ærverdige Fredrikstad Stadion skal jevnes med jorden, og vi trer over i de moderne tider. Med Nye Fredrikstad Stadion skal vi møte fremtiden med stolthet og glede.

Men tilbake til serieavslutningen. Vi kunne sikkert spilt på andres resultater, men vi valgte den sikre metoden og stolte kun på oss selv. Godt å vite at vi ikke er avhengige av andre for å klare oss. Synd vi ikke vinner en kamp som burde ha vært avgjort før pause med en 3-1 ledelse. Men det faktum at vi lå under ved pause var rett og slett ikke rettferdig. Denne kampen eide vi fra start til mål, fra A til Å eller fra første til siste spark på ballen.

Etter kampen fikk vi se et spektakulært fyrverkeri.
Et fyrverkeri til ære for Stadion og for at vi berget plassen i eliten. Dette var både 17.mai og nyttårsaften på en gang. Håper de sparte litt på fyrverkeribudsjettet til neste helg også. Da håper vi å se det samme i byen, når laget vårt ankommer Fredrikstad med "bøtta" i hånda som nybakte norgesmestere. Da skal vi stå og heie dem fram.
Måtte mine lykkeønskninger slå til...

5 kommentarer:

janne sa...

For en kamp! Var helt sliten jeg. Holdt pusten hver gang de nærmet seg mål. Og SÅ nærme de var! At det går an sier jeg bare. Nesten en skam og ikke score på de mulighetene de hadde.
Men det gikk jo veien så da er alt tilgitt...

Mona sa...

Ja at det går ann...
Tenk å vunnet 6-1 i siste kampen på stadion. Kunne fort ha vært det...

Men det var koselig å vinke til deg. Snakka med Reidun og Roar på vei til bilen.

janne sa...

Ja da fortalte de vel at jeg var på full vei hjem til en som ville ha mat. Hadde pumpet meg, men tror du han tok flaske da... Neida, her er det en kar som regelrett elsker pupp....

Mona sa...

Ligner på far sin da vel... Hehe...

Sånn var det med meg også. Pupp var best...

Lise M. Grandahl sa...

En virkelig ubeskrivelig spennende kamp - bare så ille synd de ikke har marginene på sin side litt oftere. Så mange sjanser, og kun ett treff innenfor stolpene. Men vi er takknemlig og glade for 1 poeng også :)

Blir digg m ny stadion. Gleder meg til å overvære min første kamp der!

Og hva cupkampen til helga angår: Heia FFK - gi nå alt, guttær!!!! :)