lørdag 30. juni 2007

JEG VANT...

Jammen vant jeg ikke to billetter til Odd-kampen i morgen gitt. Jeg hadde selfølgelig kjøpt billetter tidligere i uka. Så det var nok derfor jeg vant. Tidligere har jeg ventet til lørdag med å kjøpe, tilfelle jeg skulle vinne, men da er jeg ikke heldig se. Det har seg sånn at jeg sender inn svar på ukens Quizvik på f-b.tv, og de trekker ut 5 vinnere som hver får 2 billetter.

Så derfor overtar min bror min billett, og jeg får gått på fotballkamp sammen med ei venninne for første gang. Det kan bli moro. Gleder meg.

5 kommentarer:

janne sa...

Heldig du er! Skal ikke på kampen men får den vel med meg på radio. Har selv vunnet billett til kampen den 22 juli. Så litt heldig jeg og da.

Tvi tvi og lykke til! Satser på de har skjerpet seg siden den begredlige innsatsen i cupen...

Mona sa...

I dag er intet annet enn seier godt nok. Tvi tvi...

Den 22. er vi i DK og får den ikke med oss. Synd men... Kan ikke få både i pose og sekk.

Kristin sa...

Vi så faktisk Strømsgodset- kampen på "storskjerm" i Bulgaria!

Ida sa...

Gikk ikke så bra i dag... Typisk når jeg endelig får kommet meg på kamp! Takker for innbydelsen den 14.! Regner med jeg kommer!

Mona sa...

Ikke nok med det. 2 timer før kampstart, ringer naboen på døra og gir oss to billetter til den samme kampen. Dermed hadde vi 2 billetter tilovers. Da startet ringerunden. Ringte til sikkert 10 forskjellige, men uten hell. Hadde aldri i verden trodd det skulle være så vanskelig å bli "kvitt" 2 billetter til en tippeligakamp.
Men vi tro til kampen, med 2 billetter ekstra. På veien møtte vi nabogutten som har solgt VG på søndager, og gjett hva??? Han hadde ikke billett, men ønsket å se kampen. Flaks, for oss begge vil jeg vel si...