søndag 15. juli 2007

Mareritt

Nå starter årets mareritt. Jeg må pakker kofferten. Det er det værste jeg vet. For det første vet vi ikke åssen været vil utarte seg, derfor må jeg pakke ned både for varmt og kaldt vær. For det andre så må jeg lissom legge klær som et puslespill. Sko, belter, klær og smykke må jo matche. Og for det tredje så pakker jeg ALLTID med for mye. Jeg liker å ha med nok klær, men rik på erfaring at jeg alltid shopper noe nytt. Og da blir det andre liggende i kofferten. Ergo; jeg trenger egentlig bare å ta med halvparten!

Til jentene er det litt enklere. De bruker vanligvis ikke krangle om hva de skal ha på, så alt er stort sett akseptert. Men greit å holde en viss standard. Men for Seline er belter viktig. Det har ho oppdaget. Og Sara er fornøyd bare ho får ha på eller ha med kjoler. Det er bankers. Greit at de har noen ønsker de også.

Kællen ordner selv. Der har jeg ingenting å stille opp med, eller rettere sagt, ingenting å si... Han bestemmer der i gården ja. Og kommer jeg med en kommentar, blir det sjelden tatt hensyn til. Så da får han ordne seg selv. Men jeg irettesetter innimellom. Det hender han er mottakelig.... Har prøvd å prakke på han en rosa t-shirt et par år nå. Og endelig nå ønsker han en, men nå er det ingen som har. Merkelig at det tar så lang tid å bearbeide. Hmmm...

Mye får jeg ikke pakket ned før avreisedagen. Ting som føner, sminke og kosmetikk ellers. Litt dumt det der, for som regel glemmer jeg noe når det skal pakkes i siste liten. Og for ikke å snakke om medisinboksen. Den går ofte i glemmeboka. Veldig greit å ha plaster, pyrisept og kløsalve med på tur.

Ja ja. Så får vi pakket ferdig og lempet ut i bilen. Så baktung at lyktene peker himmelhøyt og møtende billister nesten blir blendet. Men skal vi på tur, så skal vi på tur. Og da er det godt å ha en 2 liters motor.

Ut på tur, aldri sur.

7 kommentarer:

Kristin sa...

Hei Mona, driver og pakker jeg også...ikke gøy! Skal være borte i to uker, vet ingenting om været eller noe. Men skal heldigvis kjøre bil denne gangen, alene, så jeg har god plass. Og de har jo butikker i Molde også hvis jeg har glemt noe! Ha en super ferie! Klem

Lise sa...

Hehe, kjenner meg igjen, Mona! Jeg hater pakking. Og jeg har fire å pakke for!!

(David kjøpte seg en rosa t-skjorte på Jack&Jones i Ø.hallen i fjor... Tror de har sånt der i år også?)

ida sa...

Jeg er også sjefspakkeren her hjemme. Og som deg tar jeg alltid med for mye! Greit når vi kjører bil, men tungt hvis ikke... Takk for en koselig kveld på lørdag! Ble litt fuktig for noen av oss.. God tur til Danmark, vi kommer etter!

Mona sa...

Ha en god tur du også, Kristin. Men nå er du vel snart framme???

Han Jack har jeg glemt, Lise. Men har forhåpninger om å finne i DK. Vi er heldige og alltid møter salget der nede. Mye fint og billig.

Jeg ender som sagt alltid med for mye, og det som ikke blir brukt, "glemmer" jeg å pakke ut.
Det ble vel ikke så ille fuktig vel, Ida? Men koselig var det likevel. Men jeg angret for at jeg ikke bestilte på La Grotta istedet for. Maten skuffet meg. Men det var jo mitt valg.

ida sa...

Syns det var god mat jeg! Skulle nok sett oss når vi dro hjem halv 4... 3 jenter i pirat. Smart...

Mona sa...

Der har vi dere lissom... Hehe... Den var dristig. Trur aldri jeg har holdt ut så lenge noen gang...

Trude sa...

Kjenner meg igjen. Pakking er dødskjedelig, og jeg tar alltid med alt for mye. Har akkurat kommet hjem fra sjøen, har vært ute i to uker, og det var mange klær som ikke var brukt. God tur til danmark. Håper dere får bedre vær en det vi har hatt på tur....