onsdag 12. september 2007

Jubileum

Utrolig så fort tiden går. Fra den spede begynnelse og frem til i dag, har det gått et helt år siden jeg startet med blogging. Og det er jo et aldri så lite jubileum. 1 års jubileum.

I 155 blogginnlegg har jeg, mer eller mindre vridd hjernen for å finne på noe å skrive om. Jeg må innrømme at jeg følte meg mer kreativ i starten. Da hadde jeg lissom så mye på hjertet, og skrivelysten var stor. Men det siste halvåret har jeg prøvd å holde liv i Monas Bloggings, til tross. Men da YouTube kom på banen, ble alt så mye enklere. En liten oppdatering i form av en sang med tilhørende musikkvideo, har reddet "æren" hadde jeg nær sagt. Og den kommer jeg til å fortsette å bruke.

En klok mann sa engang: "En blogg om ingenting, er bedre enn ingen blogg...". Og jeg er til dels enig. Jeg har mest lyst til å formidle noe med mening, men skal ikke se bort ifra at jeg følger denne kloke herremannen.

Jeg har aldri vært noen "racer" på PC'en, men nå er jeg jaggu meg flinkere enn manndommen her i huset. Og det takker jeg Lise og Blogger for. Lise skal ha den store æren her for at jeg har blitt så flink. Litt flink da. Dette skulle vise seg å være meget lærerikt. Og jeg lærer fortsatt...

Men det beste med å blogge, er jo kontakten vi holder oss bloggere imellom. At vi er sosiale på en asosial måte, som Lise så fint har sagt det. Og det er fint at vi klarer det, i en ellers så hektisk hverdag. Vi får på en fin måte høre om hverdagens stress, ferieturer, kampfakta, musikksmak og alt det ellers måtte være. Og jeg vil bare si at jeg setter stor pris på det, alle sammen. Vi møtes lissom i fellesskapet, uten å være felles (ja, det var en annen måte å si det på, Lise...;-D).

Og med runding 1 år, håper jeg at jeg klarer neste runding også. Hvis jeg har klart 300 innlegg til da skal jeg være meget fornøyd.

VI BLOGGES...

6 kommentarer:

Lise sa...

Ille koselig at du ble så entusiastisk med på bloggbølgen. Synes det er veldig artig å følge med her.

Det er dessuten mye artigere å blogge når det er respons å få. Og respons er du flink til å gi, Mona! :)

Synd at et par av jentene har falt litt av lasset, men sånn vil det være i en travel hverdag. Kan jo krysse fingrene for at de henger seg på igjen senere. :)
(Hint til Janne og Therese...dere er savnet!!!)

-Gratulerer med ettårsdagen, da, Mona! Gleder meg til å følge med videre her på Monas bloggings! :)

Mona sa...

Takk for det, Lise. Ille koselig at du tok deg tid til å kommentere... Hehe...

Det er stille her om dagen ja. Men så lenge du er trofast, så får jeg være fornøyd med det.

Lise sa...

Hihi - du krever ikke stort, skjønner jeg ;).
Skal selv prøve å komme sterkere tilbake snart. Det går en smule i ett for tida. Det var den derre tida, vet du, som jeg prøver å henge på så godt jeg kan!! ;)

anki sa...

Gratulerer med 1års-dagen MOnas bloggings:))))

Vidar sa...

155 innlegg er bra...
gratulerer, 1 år med blogging..stå på!

Mona sa...

Fornøyd med det ja... Nå gjelder det bare å følge opp, og det blir værre... Men skal prøve.

Takker for oppmerksomheten.