torsdag 25. oktober 2007

På tide å stemme...

Nok en gang skal jeg oppfordre folket av Fredrikstad til å bruke stemmeretten sin. Denne gangen gjelder det Idol og hele Fredrikstads Isabella Leroy.

Denne jenta kan virkelig synge. Hun er unik i Idol-sammenheng, spør du meg. Hun skriver og komponerer sin egen musikk, spiller gitar og synger med en stemme som passer perfekt på en CD. Hun virker å være seg selv, jordnær og litt mystisk. Jeg blir veldig nysgjerrig på denne unge jenta. Hun har en musikalsk gave som få, og også evnen til å formidle det hun synger. I følge hun selv, er sangene av personlig art. Alt dette tilsammen gjør henne til et unikum.

Så nå oppfordrer jeg alle til å spandere noen få tiere så vi får se Isabella videre i Idol. Vet det er mange andre som er flinke, men nå må vi først og fremst tenke patriotisk. Noe jeg håper alle gjør. Vi trenger slike jenter som Isabella i musikk-norge.

Gosh... Lurer på åssen jeg hadde gjort meg som Idol-dommer... Da hadde ikke Linnea vært videre iallefall.

:0)

7 kommentarer:

trude sa...

Isabella har en helt spesiell stemme! Og en ro på scenen som man kan misunne... Jeg tror og håper hun kommer til å komme høyt opp i årets idol..
Skal ihvertfall spandere et par tiere på henne....
Er også i fan-klubben hennes på facebook, så vet dere det!!!!

Janne sa...

Helt enig med dere. Helt suveren sanger.

Men jeg er av også den meningen at hun ikke bør vinne. Dette pga hun "klarer" seg selv. Kommer HELT SIKKERT til å få gitt ut plate uansett. Og om hun vinner er jeg redd for det ødelegger mye av talentet hennes. Masse press på å gi ut plate så fort som mulig og mange andre som blander seg inn i hva slags musikk hun skal gi ut. Kanskje hun ikke får gitt ut det beste av "sin" musikk. Det tenker nå jeg da....

Vidar sa...

Ikke 10 ville hester kan få meg til å stemme på noen i Idol. Følger ikke med på slike program. Har stemt EN gang, da han fra Råde sang You'll never walk alone. Og det var av helt logiske grunner :))

Mona sa...

Ja ja så gikk hun videre. Men jeg var litt skuffet over kveldens prestasjon. Men håper hun reiser kjærringa til neste uke. Viktig å velge rett låt, noe jeg ikke syntes hun gjorde i dag.

Ja, jeg skulle vært dommer...;-D

Trude sa...

Enig med deg Mona. Syns ikke ho Linnea har noe spesielt særpreg over stemmen i det hele tatt..
Men det er mange bra med i idol iår. Ble overrasket over han som sang som nr.2 el. 3. Stig? eller no. Husker ikke hva han heter i farta jeg nå, men HAN hadde stemme...

Skulle vært dommere sammen vi, da hadde det vært bare skikkelig gode talenter ja..... hahahaha

Trude sa...

Glenn Lyse heter han jeg mener, ikke Stig.....

Lise sa...

Isabella sang kjempebra! Men hun stivnet jo helt, stakkar. Får håpe hun klarer å slippe seg mer løs neste gang. Men synge kan hun - det er det ingen tvil om!