torsdag 17. januar 2008

Gjenganger

Dette er en gjenganger på radioen siden før jul. Og det er en ganske fin låt, synes jeg. Alle har vel hørt om Gwen Stefani og låta heter "Early Winter". Jeg hadde vel heller ønsket at den het "Short Winter..." ;-))

9 kommentarer:

Lise sa...

Det er dame som kan synge se. Men guri, kan ikke si at jeg har hørt denne låta, jeg.... Hm - jeg hørte kanskje ikke så mye på radioen før jul? :)

Trude sa...

Denne var kjempefin. Har alltid hatt sansen for Gwen Stefani, jeg da.... , men denne sangen har faktisk ikke jeg hørt før heller!! Fint å vite at hun fortsatt kan skrive og synge!!!

Mona sa...

Hæææ??? Ingen som har hørt denne? Hører den på radio støtt...

Men den er kjempefin ja. For det er ikke fint alt som kommer fra denne dama.

Janne sa...

Gosh!!! Den har ikke jeg lagt merke til på radio`n heller!!! Hører jo på radio hver dag på jobb. Merkelig.... Men liker dama ja. Masse bra musikk ho.

Mona sa...

Hva??? Jeg er sjokkert... Hvilken radio hører dere på?? Eller går det mest i CD'er?

Lise sa...

Hehe, det var jo snålt at ingen av oss hadde hørt den, ja! Hva radio angår, hører jeg på P4, stort sett, og av og til Kanal24. Men det skal sies at jeg ikke hører mye radio.... ;)

Mona sa...

Jeg hører mest på radio Fredrikstad jeg da. Mye bra musikk der. Men skal jeg kjøre lenger enn Moss, blir det P4. Greit å høre på.

Trude sa...

På jobb hører vi både på radio fr.stad og P4! Kanskje mest P4, så egentlig var det rart jeg ikke hadde hørt den.... Men noen ganger bare er radion der, jeg hører ikke hva som skjer på den!! Kobler helt ut.... hæææææ!!

RC sa...

For dere som kan bli lei av P4-reprisene hva musikk angår, spilles det mye bra musikk på P3. Litt mer alternativ musikk.

Forresten - Gwen ser ut til å være en riktig så sympatisk jente ;)