fredag 4. januar 2008

Årets første...

Nå fant jeg ut at det var på tide med en liten bloggings igjen. Dette er den første anno 2008. Jeg har egentlig ikke noe å skrive om. Synes nyåret er litt trått. Tar litt tid å komme seg igang. Men det var deilig å starte jobben med en myk 3 dagers uke. Neste uke blir det andre boller. Da skal jeg jobbe hver dag og det blir tøft for ei som er vant til å ha 1-2 fridager i løpet av uka. 39,5 timer i en uke er det lenge siden jeg har hatt. Og godt er det.

Årets første uke startet med snøvær. Men har blandede følelser om det. Jippi eller hurra. Er ikke helt sikker. Men for ungenes del er det så klart moro, men det spørs om det blir liggende så lenge. En rekker lissom aldri å få nytt snøen før den er borte.

Det jeg venter på nå er egentlig fotballsesongen. Den sparkes igang om 87 dager på hjemmebane. Og det er litt lenge til, synes jeg. Men når jeg tenker på hvor lenge det er siden siste kampen i fjor (ca 62 dager), så er vi om snaue 14 dager halvveis mellom sesongene. Og da høres det ikke så aller værst ut likevel. Så hvis jeg ser sånn på det, håper jeg på en grønn vinter...

For å være helt ærlig så har jeg ikke fått vært på årets nyttårssalg ennå. Huff... Nesten så jeg får abstinenser. Fikk både penger og gavekort til jul. Men nå er nok godbitene revet vekk for lengst. Har hatt tid, men har ikke fått ut den berømte fingeren. Og gavekortet brenner etter å bli brukt. Trenger jeg noe??? Hmm... Egentlig ikke, eller jo forresten. Trenger en kåpe. Men når jeg skal ha, finner jeg aldri noe. Og det er nok det jeg har tenkt når jeg ikke har fått tatt meg en tur.

Ja, det var det jeg hadde på hjertet. Eller jeg hadde jo egentlig ikke noe å skrive om, men i all hast klarte jeg å få tastet ned noe. Svada for noen, oppdatering for andre. Men sånn blir det noen ganger. Så dette kunne vel blitt lagret under uinteressant???

3 kommentarer:

Lise sa...

Svada-oppdateringer er helt toppers det! :) Har jo vært helt konge på det selv - på tide å ta opp den trenden igjen. Hehe.

Janne sa...

Det er i allefall noe. Klarer ikke det engang jeg...

Mona sa...

Jada svada... Ser du er enig i det, Lise.

Jeg strevde fælt, Janne...