lørdag 12. april 2008

Fremmedord

Jubel på LerkendalEndelig kunne vi juble etter en etterlengtet borteseier. Nesten litt rart å si borteseier, for det føles som om det har blitt et fremmedord. Og at den kom på Lerkendal gjorde ingenting.

Håper at dette smakte godt for guttane, for dette må gjentas ved første anledning. Eller at dette ga "blod på tann" som det heter. Selvom dette ikke var årsbeste, viser vi at vi kan vinne på middels dager, til og med på dårlige dager. Og dette vitner til vilje og styrke til å vinne fotballkamper. Vi reiser ikke til Lerkendal for å underholde, men for å sanke poeng. Underholde kan vi gjøre på hjemmebane.

I dag er jeg stolt av guttane.

HEIA HEIA FREDRIKSTAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja dette var moro! Dro ned på stadion å så kampen der. Skal love det var fullt liv der. Dessuten så synes jeg det var moro Ramberg scoret. Har hatt så mye uflaks forran mål så det unnet jeg han.

Janne

Mona sa...

Enig. Moro at en lokal gutt kan hevde seg.

Kan tenke meg det var moro der nede. Hæla i taket og tenna i tapeten vel???

Anonym sa...

Får gratulerer her også da:) Var en meget blid mann her hjemme for å si det sånn;)

Kristin sa...

Dette var moro ja! Og ekstra moro at det var Ramberg som avgjorde da.Frank er forresten også veldig fornøyd med dette. Han er i Molde i helga og får med seg MFK - Tromsø før flyet går i morra!

Mona sa...

Tenkte meg det, Kristin. Hehe...

Moro at en keeper "avgjorde" også. Akkurat som for 2 år siden...

Lise sa...

Hiver meg på, jeg også! Utrolig deilig seier dette! Og at Ramberg scoret, var virkelig moro!!
Dette var en kamp som ikke egnet seg for folk med dårlig hjerte i hvert fall, hehe. Jeg hadde i hvert fall pustebesvær ved kampslutt!

David sa...

Lise fikk faktisk mer enn pustebesvær på slutten.

Det gikk så langt at jeg måtte gripe inn med en helt utrolig munn mot munn metode.....

Det funka helt utmerket:-)

Mona sa...

Det tror jeg nok, din luring... Hehe...

Og tabellen er ikke så værst, selv etter dagens kamper. Men i morgen kommer et lag til på 6 poeng. Det gjenstår å se hvilket.

Lise sa...

Humor på høyt nivå, har han aldri hatt, hehe ;).

David sa...

Vi beholder 4.plassen. Heeeeerlig!!!!!!

Denne tabellen er en fryd for øyet. Med tanke på hvor FFK havner, så tror jeg neimen ikke denne plassen skal være så langt utenfor rekkevidde. Bare vi får det lille ekstra til å gå vår vei litt mer enn i fjor.