torsdag 24. april 2008

Kom Mai du skjønne milde...


Nå er Mai like rundt hjørnet. En av mine favorittmåneder. Alt våkner til liv; både vi og nabo'n. Trampolina spennes fast og gresset grønnes. Den er nesten som en forsmak på sommeren og den bør helst være varm og solrik.

Det beste er at fridagene står i kø. 1.Mai, pinsen og 17.Mai. Og det er godt å tenke på, for da er det ikke lenge til sommerferien heller.

Kos dere med soldagene som forhåpentligvis viser seg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mai er nyydelig, helt enig med deg i det altså!!(selvom jeg ikke automatisk har fri når det er helligdager..)

Lise sa...

Å, for et nydelig bilde du har lagt ut!! Det alene ga jo skikkelig vårstemning! :)

Joda, våren er fin den - særlig når den er som den er i disse solrike dager! Deilig ... og når våren viser seg fra en sånn godside, da våkner jeg også til liv! :)

Mona sa...

Og i dag viste du deg fra din beste side, Lise. Jeg ble skikkelig stolt av deg og ille misunnelig. Misunnelig på stå-på-viljen din. Dette er meget imponerende.

Og Anki, du får heller nyte de dagene du har fri.

Mona sa...

Lise, du ga meg et skikkelig spark bak her om dagen. Jeg har vært ordentlig flink siden jeg snakket med deg. Så får vi se hvor lenge jeg holder ut... Men hvis du går forbi, må du gjerne vise deg sånn at jeg beholder motivasjonen... Hehe... Og til mandag er det trening og sykling til jobben igjen...

Kristin sa...

Enig i at mai er en flott måned! Men vi blir jo egentlig snytt for fridager når 1. mai og Kristi Himmelfartsdag er på samme dag.. Og 17. mai er på en lørdag.. (Sa hun som har 2 mnd sommerferie,- som egentlig ikke kan klage)

Mona sa...

Som lærer er du jo ganske priviligert, Kristin. Men det er forbannet at 2 fridager faller på samme dag. Heldigvis har jeg "jobbelørdag" på 17.mai, og får betalt uansett...

Men mai startet ikke så bra da.