torsdag 8. mai 2008

Jeg flagger...


Jeg har vært sløv til å henge ut balkongflagget på flaggdager. Men nå fant jeg ut at jeg kunne flagge her isteden. Ingen spesiell grunn, egentlig.

En skal jo lissom kun flagge når det er noe å markere. Men akkurat nå fant jeg ut at jeg vil flagge for det nydelige været. Og spør du meg, synes jeg det norske flagget er verdens vakreste. Spesielt mot en blå, skyfri himmel. Jeg må jo inrømme at jeg er veldig norgespatriot. Det vet jo alle som kjenner meg, at jeg savner en skikkelig norgesferie i fjellheimen.

Jeg lover, at jeg på 17.mai skal henge ut begge flagga. Har et tredje også, men vil nødig overdrive. Som kjent har vi naboer fra Bosnia og Irak. Ikke at det skal legge en demper på flagginga mi, men likevel. Jeg hørte at dem skal nekte utenlandske flagg i Oslo på 17.mai. Ingen overraskelse at jeg er enig i akkurat det. 17.mai er norsk tradisjon. Sorry, men jeg kan være ille firkanta når det gjelder sånt. Hmmm... Bor det en liten r.s..t i meg?? (Svar: noen ganger...)

Jøje meg. Jeg skulle egentlig bare flagge for det fine været. Så ble det litt mer æ gett... Men det er et fint syn. Flagget altså...

7 kommentarer:

Mona sa...

Ja, jeg flagger fortsatt. I dag med FFK vimpelen.

Trude sa...

Flott at noen flagger, Mona. Jeg er skikkelig dårlig på å henge ut det flotte flagget vårt. Skal absolutt prøve å skjerpe meg i fremtiden.
Flott er jo vimplene som henger rundt omkring på mange hus idag også da..... HURRA!!

Lise sa...

Flagging er flott! Enig i det. Men i år blir det dårlig med flagging hos oss... Etter at David bygde ny veranda, forsvant flaggholderen sporløst, a gett....

Du er nå i det minste bånn ærlig, du, Mona... hehe ;)

Anonym sa...

Det norske flagget er jo det vakreste i verden da, ingen tvil om det!!!

David sa...

Jepp, det finnes ingen andre flagg som kommer opp imot det norske. Det må i såfall bli FFK vimpelen.

Det er neimen ikke rart vi blir r.s..ter innimellom. Man kan neimen ikke bare komme her og komme her.....

Mona sa...

Enig med David. Har et favorittflagg og en favorittvimpel. Men flagger mest med det siste...

Mona sa...

Nå flagger jeg ut av dette innlegget... Hehe...