onsdag 18. juni 2008

Nedtelling...

Så har nedtellingen til årets ferietur startet. 10 dager igjen. Turen går i år, som i fjor, til deilige Danmark og Sæby. Med "fast" tilholdssted blir dette alltid en vellykket ferie.

Håper på masse godvær, da besøkelsesstedene er fastsatt. Blir en tur til
Fårup Sommerland (for 2. gang), tur til idylliske Skagen, muligens en tur til Aalborg sentrum og Bilka er jo et fast innslag. Blir ikke ferie uten Bilka... (Knis...)

Med stranda 3 minutters gangtur unna, blir det nok noen turer dit også. Så derfor hadde det vært veldig heldig med litt solgløtt. Trenger å få litt rosafarge på min blå-hvite hud. Brun?? Snakk for deg sjøl.

Joda, det skal bli gjøtt å få kommet seg litt vekk fra husets fire vegger. Og når vi kommer hjem igjen, har vi fortsatt 14 dager å boltre oss på. Får se om vi ikke tar en dagstur ett eller annet sted. Deilig å ikke planlegge alt. Går fint ann å ta ting litt sånn på impulsen. Se ann vær og vind, og dagsformen ikke minst.

8 kommentarer:

Lise sa...

Deilig med ferie, ja! Og du er jo en av mange som sverger til DK. Unner dere supert vær og en knall ferie. Er jo digg å ha noe å se frem til, så nyt dagene i forveien også! :)

Anonym sa...

Høres fint ut dette Mona! Håper dere får bra vær. Jeg begynner ferie i morra, men vi skal ikke reise noe sted før i slutten av juli. God tur og god ferie! Klem fra Kristin.

Trude sa...

Høres ille deilig ut, Mona. Lenge sia jeg har vært i Danmark nå. Ille fint ferie land det. Markus drar til Danmark i begynnelsen av Juli, uten oss(skal være med farmor til legoland), gru\gleder meg til det kan du si!!
Men som dere vet kan ikke jeg planlegge noen ting denne sommeren. Vært hos legen idag forresten og hodet er festet, så nå håper jeg det nærmer seg(der fikk jeg sagt det å - hihi).
Kos dere masse i Danmark og ha en fin ferie. Klem!!

Mona sa...

Takk for det, Lise. Håper du har hatt en superduper sydenferie. Og snart reiser du igjen a gitt...

Hvor reiser dere, Kristin? Husker ikke om du nevnte det da vi prata på Rema.

Håper du snart er fødeklar, Trude. Ja, det har du vel allerede vært en stund, eller....? Men hvis hodet har festet seg nå, kan det vel skje når som helst. Og helst før vel?? Lykke til.

Trude sa...

Takk for det, Mona! Med min flaks skjer det vel ingenting før termin, men vi får se... Tar imot smerten med glede jeg nå...hehehe....

Anonym sa...

God tur til ferielandet nr 1. Lise kan snakke om rodos så mye ho vil, men ingenting slår DK:)))) Kos dere masse:)

David sa...

Jeg gleder meg til å se et oppdatert bloggbildet, Mona:-)

Er litt lei av å se på den blå/hvite huden din. LOL.

Så ja, det hadde gjort seg med litt rosafarge. hehe

Anonym sa...

Deilige danmark er bænkers som feriested, ja!! Kos dere masse! Samtidig er jeg enig med deg om det å kunne ta ting litt på sparket.. Mandag morgen den 16.juni var en vanlig mandag..vi hadde ingen planer. Gikk tilfeldigvis inn på star tour sin nettside, og da var det gjort.. Kl 12.00 bestilte vi rest-plass med fly til Roma og kl 15.00 satt vi i bilen på vei til Gardermoen og en uke i varmere strøk. Hjemreisedagen 23.juni kom, men vi var liksom ikke helt klare for å si farvel, så vi sjekka nettet igjen, fikk en billig billett m Norwegian og blei en uke til..Sånn skal det gjøres..hehe ;o) Men nu er vi hjemme igjen..ok det også, men..strand, sol, VARME og bølge-brus kunne jeg godt ha klart en uke eller to til!!!

Trude, GRATULERER med nybakt og fersk baby!! Håper alt står bra til! Klem Therese..