mandag 1. september 2008

Huff... Høst.

Ja, så skriver vi 1. september. Det er med vemod jeg konstaterer at sommeren 2008 er over. Hvor ble den av?? Høsten har kommet for å bli, enn så lenge. Mørkere kvelder, kaldere netter og kortere dager. Huff, jeg liker ikke dette halvåret vi har i vente. Jeg, et sommermenneske?? Det er helt riktig.

Jeg kan forstå at mange liker høsten. Med innekos foran peisen, og tenning av lys. Høsten er nok årstiden for de romantiske. Jeg er ikke imot litt romantikk, men jeg liker ikke klisjéer. Men der har du meg lissom... Jeg er mer for lyse sommerkvelder, tropenetter og grilling. Men... Er ikke dette en klisjé da? Liker jeg klisjéer likevel?? Hehe... Men det er jo synd da, at sommersesongen kun varer i 2 måneder, hvis en er heldig... Vi har jo vært heldige i år, i og for seg. Men jeg er langt fra mettet.

Uansett hvor mye jeg klager, sutrer og river meg i håret, får jeg ikke gjort noen verdens ting med det. Og det er bare å innse fakta; sommeren er over og høsten blir kasta på meg som en våt skurefille. Sukk...

9 kommentarer:

Lise sa...

Jeg signerer, Mona! ;) Men jammen var det ikke litt sommer da jeg dro fra skolen i dag. Sååå deilig og varmt - helt skjønt. Ønsker meg mer av det!! :) Men jeg også er jo sommerelsker de lux. :)

(Og håper på jentetreff med tider og stunder.. hadde jo vært koselig) :)

Anonym sa...

Ja så trist, så trist at sommeren er over. Får bare gjøre det beste ut av det, å tenke på deilige stunder vi hadde i sommer når vi har det som tyngst.

Janne

Mona sa...

Jentetreff er jeg med på når som helst. Hvem har lyst til å ha et??

Heldigvis var det et snev av sommer i dag, men nå regner deg igjen. Og det skal visst vare noen dager... Huff...

Lise sa...

Jeg kan gjerne ha et treff hos meg, men ikke ennå... Vi er midt i oppussing. Men dere er hjertelig velkommen til meg når vi er ferdige da. Forhåpentlig ikke så aaalt for lenge til. :)

Mona sa...

Oj... Pusser dere opp? Har et snev av ønske om det jeg også. Gangen bl.a. Er såååååå lei furupanelet der... Argh... I hate it!!

Jeg kunne hatt denne helgen som kommer, men så så jeg at det var landskamp og den har jeg lyst å få med meg. Jon skal til Danmark på turnering se... Men nå hadde jo jeg sist, så...

Anonym sa...

Føler et veldig press på å ha et treff hos meg... Ikke vært så ivrig der kan man si... Bare litt vanskelig med hvor jeg skal gjøre av mann og barn i den bittelille leiligheten vår...

Janne

Lise sa...

Ikke føl på det, Janne. :)Du kan jo ikke akkkurat parkere mann og barn på verandaen heller vel?! Hihi. :)

Som sagt, er dere litt tålmodige, kan dere komme hit. Tida går jo så fort, så plutselig er det treff her :).

Mona sa...

Neida, ikke føl på det, Janne. Har ikke akkurat vært flust med treff her hos meg heller. Men så er det litt deilig å ha en hel helg alene med jentene også vettu. Ikke ofte vi kan ha "jentekveld" ellers.

Ukene går jo fort nå på høsten, så litt tålmodige er vi vel??

Trude sa...

Sommeren har gått alltfor fort, men det har sin natrulige grunn.. Hehe..
Syns det er kost med høst, peiskos og starinlys jeg, men er mye, mye mer glad i sommer og sol!!

Er klar for jentefest jeg...!!!

Ha en fin høst alle sammen.