lørdag 13. september 2008

I morgen...

...slår vi Rosenborg. Det har vi for tradisjon å gjøre på hjemmebane. Eller i det minste uavgjort, men det har jeg ingen tro på. Vi vinner en fortjent 3-1 seier, og dermed er Rosenborg hektet av i gullkampen. En avgjørende kamp, med andre ord.

Billetten ble sikret for nesten 4 uker siden. Og riften om billetter har blitt like stor som vi forventet. Så denne gangen var vi føre var. Selvom dette er hovedkamp på tv2, ville vi ikke gå glipp av denne kampen. Om dagens godvær holder seg til i morgen, gjenstår å se. Men uansett vær, kan ikke tv måle seg med å fysisk være der. Der det skjer...

Her slo vi Rosenborg på Lerkendal i våres

4 kommentarer:

David sa...

Ja det blir en spennende kamp i morgen. Har vakt på jobben, så det blir å ta kampen i sofaen. MEN vi har skikkelig taket på RBK hjemme, så vi vinner GARANTERT!!

Og Stabæk taper. Dermed er vi på 2.plass, kun ett poeng bak 1.plass:-) Tjohooooo

Mona sa...

Din siste setning her, kunne jeg skrevet selv. 110% enig. Og med kveldens 0-0 derby i nordnorge, holder vi B/G bak på tabellen, samtidig som vi går forbi TIL.

It can't get any better than that...

Ha en god og underholdende vakt på sofaen. Ny eller???

Lise sa...

Først om fremst må jeg si at bloggen din er skikkelig fancy og moteriktig i fargene nå, Mona! Grå og lilla - skikkelig lekker!! :)

Og så må jeg jo legge til; Heia FFK! ;)

(Ikke nye sofa; arvet sofa... ) ;)

Mona sa...

Takk for det, Lise. Jeg følger jo litt med, så at lilla er i vinden har jeg fått med meg. Fikk til og med Jon til å kjøpe seg en lilla skjorte her om dagen. Slett ikke værst.

Vurderte å bytte mal, men ingen hadde potensial til å endres som jeg ville. Så derfor ble det litt diskret bytting her.

Uansett ny sofa eller arvet. Nytt blir det jo likevel. Vi tygger fortsatt på om vi skal kjøpe ny. Har kjøpt nye stoler vettu, derfor er ny sofa nesten et must. Må jo matche vettu. Vente litt til.