mandag 27. oktober 2008

Fredrikstad FK - Sølv i TL 2008

FFK sikret seg sølvet i årets Tippeliga. En fantastisk prestasjon. Å være stabile i en lang sesong har styrket laget denne sesongen. I år har FFK hatt flyt, stått samlet som et lag og snudd jevne kamper til sin fordel. Det er bare å ta av seg hatten for guttane. Selv når det har buttet litt imot, har de klart å heve seg og beholde tabellplasseringen. En sterk sesong med andre ord.

GRATULERER MED SØLVET!!!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hiver meg på gratulasjonen ja! Sinnsykt deilig! Så kampen på stadion og fryktet det værste etter første omgang. DET var ikke mye å skryte av for å si det mildt.

Har billett til siste kampen og gleder meg vanvittig. Dette skal bli en FESTKVELD!

Janne

Lise sa...

Utrolig moro!! Skal innrømme at jeg ikke trodde de skulle komme så langt opp på tabellen... Tenk å ta sølv da!! :)

Og jenter... jeg snakket med Therese i sted vedr et lille julebord. Passer det den 22.nov.? Og er det noen som har hus tilgjengelig den kvelden? Jeg kan ikke ha det hos meg denne datoen...

Mona sa...

Vi har også billett. Men måtte stå i kø for min mor og far i dag som ikke hadde billett. Pappa på tippeligakamp for første gang.

Jeg kan den 22., men vet ikke helt hvor jeg skal levere mann og barn for å evt ha det her. Tenkt litt på det noen dager først. Lover ingenting da.

Anonym sa...

Jeg kan også den 22. regner jeg med. Men har plassproblemer. Skal høre litt m F om han har noen planer, så får vi se hva jeg kan få til..
Kristin

Trude sa...

Hiver meg på bølgen og gratulerer guttane med sølvet. Kjempemoro..!!

Angående julebordet så kan ikke jeg den 22 dessverre. Er på julebord i strømstad med jobben til Ole!!