torsdag 19. februar 2009

Trysil... Igjen.

Om en uke følger vi opp de siste vintrers tradisjon, en tur til Trysil og hytta "vår". En tur vi tar i manko på snøfulle vintrer her hjemme. Dette året viker fra normalen, da vi har skikkelig vinter. Ja ja, vi hadde vel en skikkelig vinter i 06 også, men som regel glimrer den med sitt fravær.

For min egen del klarer jeg meg utmerket uten snø, men jentene elsker å leke i snøen. Og hva gjør man ikke for de små kjære.

Vi tar bare en lang-weekend denne gangen, men får 3 hele dager. Siden det også er utenfor skolens ferie, regner jeg med at det ikke er kølignende tendenser i løypene. Og det er helt i orden. Så kan vi holde vårt eget tempo. For jeg har planer om å ha med skiene. Mest for jentenes skyld. De har fått dilla på skigåing, etter flotte dager her hjemme de siste uker. Greit å få leet litt også, for det har lett for å bli mye spising på sånne fjellturer. Merkelig at appetitten må bli vekket på den måten. Men det har vel med den friske fjelluften å gjøre. Vi pleier jo å ta før-premiere på årets grillsesong der oppe også. Grill og snø passer sammen som hånd i hanske. Ikke noe avansert, men pølser, koteletter, indrefilet, grillribbe og grillspidd... Neida... Hehe... Holder oss til det enkle, som ofte er det beste... Pølser...

4 kommentarer:

Kristin sa...

Det er bare det at litt lenger nord har de skoleferie i uke 9.... Men dere får sikkert en super tur! Kos dere:)
klem

Mona sa...

Takk for det.

Regner med at de lenger nord har egne løyper å gå i. Så da trenger ikke de å dra til Trysil... Hehe...

Lise sa...

Ha en riktig så finfin tur - kose dere masse. Får bestille sol og blå himmel da, så blir det knall med ski på bena (selv om jeg personlig er mer fan av bikini, sol og strand) ;)

Trude sa...

Sørlandet har også vinterferie, og de drar kanskje til Trysil vettu:-DD
Kos dere masse og får håpe dere får pent vær - er ille fint når sola er fremme og det er masse snø!