mandag 14. september 2009

Fotballturnering

For 3 uker siden deltok Lisleby FKs jentelag 99 i GIF-turneringen på Gresvik. 6 jenter skulle spille 4 kamper.

Været var flott og mange foreldre møtte opp for å støtte jentene. Vi hadde med niste og klappstoler. Følte det som gode, "gamle dager" igjen. Veldig moro var det.

Med så få jenter fikk vi heldigvis lov til å låne ei jente fra guttelaget i 2 kamper. Og det var til stor hjelp. Jentene tapte de 3 første kampene, men ikke med så aller værst resultater. Den siste kampen var mot et lag fra Trosvik som de hadde møtt tidligere på dagen. I denne kampen viste de skikkelig tæl og vilje. De ledet 2 ganger. Ivrige foreldre jublet uhemmet. Dessverre tapte de også denne kampen. Men med et 4-3 resultat går det tydeligvis fremover med dem.

Alle fikk hvert sitt synlige bevis for deltakelse i GIF-turneringen.

Til helga er det turnering i Berg. Da er det duket for 4 nye kamper. Denne turneringen markerer denne sesongens slutt. Gleder oss...

3 kommentarer:

Lise sa...

Herlighet, så mange turneringer på småtassene da?! Tror ikke jeg skal overtale Eirik til å sparke fotball allikevel.. hehe.. har jo ikke tid til så mye turneringer jeg!! :p (skal sies at han ikke har særlig lyst heller altså.. )

Lise sa...

Men må jo legge til: Så gøy at det går fremover med jentene! Håper de beholder spillegleden til tross for tap :). Men husker jo at vi koste oss stort med fotballen vi og , selv om det ble en del tap ;).

Mona sa...

Dette var den tredje turneringen. Den var egentlig for de lag som har deltatt i serien, men vi fikk være med likevel.

Det er moro at foreldre følger opp, men det er ingen betingelse. Det er nok av andre foreldre som stiller opp med kjøring og annet. Så du må ikke føle på det, Lise. Men hvis han ikke har lyst selv kan det jo være at det er noe annet som lokker mer.

Vi er nå 8 jenter fra klassen, kun vår klasse. Det synes jeg er kjempemoro og nesten unikt. Men vi streber etter å få 3-4 jenter til. Mulig vi må høre hos de i 4. klasse. De andre jentene i 5. er jålete og bertete. Har hørt med flere, men nei.