torsdag 10. september 2009

Til det bedre???

Prøver meg på nok en endring her på bloggen. Ikke misforstå meg, jeg er fortsatt like fotballinteressert, men uten å vise det i farger.

Litt vårlig denne her, men jeg orker rett og slett ikke tenke på at det er høst. Jeg føler meg litt snytt akkurat nå, snytt for sommer. Den kom tidlig og forsvant like fort som den kom. Jeg vet at mange liker høsten, med innetid og levende lys. Koselig ja, men det kan ikke erstatte det tapte. Sorry, jeg liker ikke å dvele ved det gamle, men akkurat nå klarte jeg ikke å la vær.

Håper fortsatt det er noen som setter pris på bloggen min. Jeg er vel ikke alene her??? Hallo?!? HALLO...!!!!

6 kommentarer:

Lise sa...

Åååå,sååå lekker!!! Superfin har det blitt her jo! :) Og JEG ER HER!! :) Selv om jeg er laber på å blogge selv.. er såååå sliten :p

Trenger sårt en oppdateringen på blogg-utseendet mitt jeg også.. men ha'kke tid ... sukk.. :p

Ille fin denne i hvert fall, Mona! :)

Lima sa...

Så fin bloggen din ble da:)Greit med litt forandring og vel? Jeg synes jeg bytter hele tiden jeg, kan nok bli litt mye men...
Ønsker deg en god helg,
kos fra Linda

trude sa...

Kjempefin har siden din blitt, Mona:-)
Jeg og bytter å ordner en del om dagen på siden min, men blir liksom ikke helt fornøyd...

Ha en fin helg! KLEM!

Mona sa...

Lise: kan godt forstå at du er sliten for tiden. Ser litt på serien "Lærerne" på nrk, og da blir jeg bare full av respekt og beundring over dere som blir lærere. Fortsatt lykke til.

Linda: hyggelig at du titter innom. Det var du som inspirerte meg til å bytte. Siden din er jo så fin og "girly". Håper du fortsetter å titte innom både her og på REMA... Hehe...

Trude: siden din er jo ille tøff nå da. Men det er litt moro å forandre og.

Ha en strålende helg alle sammen. Det er meldt penvær. Noe som ikke kom et minutt for sent.

Lise sa...

Utdannelsen er ikke noe hvilepute akkurat - skikkelig krevende! Skal forøvrig i praksis til uka - og da er det ikke snakk om å kose seg i praksis.. neida, vi må jo ha et praksisprosjekt kjørende parallellt .. :p Jadda! Men det er jo spennende da! :)

Har prøvd meg på å forandre litt på sida mi jeg også, men endte med å gå tilbake til det vante.. er så vanemenneske jeg at jeg bare BØR SKIFTE utseende på den bloggen kun for å røske meg ut av vanens mønster! ;)

Kristin sa...

Lekkert Mona!! Kanskje på tide å bytte hos meg også... Både utseende og innlegg!!