fredag 23. oktober 2009

En time lenger...

Denne helga har jeg ventet på siden tidlig i våres. Ikke at det er sesongens siste hjemmekamp, men at jeg endelig fått tatt igjen den timen som sommeren stjal fra meg. Ikke misforstå, sommeren er min beste venn. Sola likeså. Men nå kan jeg endelig komme ajour med meg selv.

Å få sovet en time lenger på søndags morgen blir som en drøm å regne. Og ingen skal komme her å prøve å få meg tidlig opp den dagen. Den timen SKAL jeg ha. Og det skal bli godt.

Håper alle får en fin helg i smilets og seierens tegn.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hørtes deilig ut! Her i heimen tror jeg vel heller dagen vil begynne litt i overkant tidlig i marra...
-Anki

Anonym sa...

Hørtes deilig ut! Her i heimen tror jeg vel heller dagen vil begynne litt i overkant tidlig i marra...
-Anki

Lise sa...

Surrer alltid med det der... Stille frem eller tilbake??? Hehe!

Det var noen som lærte meg engang at man kunne bruke denne huskeregelen: Når sommermøblene skal frem, stiller vi klokka frem. Når sommermøblene skal settes tilbake, da stille klokka tilbake.... Var den en god huskeregel???? Eh, vet ikke jeg. :D

Men uansett, det er jo sååå deilig når klokka stilles den veien som gjør at vi får en time lenger på morgenen! Det trenger jeg sårt!!! :)

Mona sa...

Helt enig, Lise. Men noen ganger skulle jeg ønske at den ble stilt tilbake litt oftere... Hehe.

Fin huskeregel det. Min huskeregel går ut på det samme. Klokken stilles mot sommeren på våren og mot sommeren som var på høsten. Men jeg klarer ikke å tenke om det blir mørkere eller lysere på kvelden.

Får håpe du får tatt igjen timen ved en senere anledning, Anki.

Kristin sa...

Kjekk huskeregel at klokka skal stilles en time mot nærmeste sommer:)

Mona sa...

Jeg fikk timen min, men ble likevel forundra da jeg våkna. Klokka sto på 12.40 og minus en time var den 11.40. Men jeg kunne likevel ikke helt forstå at jeg hadde sovet til halv ett sommertid. Her var det noe som skurret. Og joda, her er forklaringen: Jon hadde stilt klokka tre timer frem for å skremme meg. Den idioten... Hehe... Så da var klokka heldigvis bare 9.30 vintertid. Puh... Dette var innvikla gett...