lørdag 31. oktober 2009

Halloween

Så var Halloweenkvelden over. Jentene har gått hver sin "knask eller knep"-runde. Bøttene ble velfylte i år også. Ser at folk har vært flinke til å kjøpe innpakket godteri med tanke på evt smitte.

I år hadde jeg anskaffet ekstra mye godteri, siden vi i fjor ble tomme. Men da var det en enorm pågang. I år synes jeg nesten de glimret med sitt fravær. Det har riktignok vært unger på døra her, men på langt nær så mye som i fjor. Men jeg ser det positive i det; mer godteri på oss og mindre mas på døra en lørdagskveld.

Ha en fin, importert Halloweenkveld.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gått runden sammen med ungene her jeg også... Blir med så lenge et par av dem er såpass små ennå.

Sinnsykt mye godt som blir gitt bort. Altfor mye synes nå jeg. Kunne holdt med en kjærlighet osv men får jo store poser i bøtta.. Gøtteri for en mnd framover jo! Ikke fått noen på døra jeg da, og egentlig ille fornøyd med det:-)Men er jo ikke så mye hus rundt omkring her ute da....

Janne

Mona sa...

Ja, det er helt sykt. Ta godt vare på det, så har du til neste halloween... Hehe... Og mine barn som nesten ikke spiser godteri engang. Ikke misforstå, dem får lov på lørdager og noen ganger i uka hvis det er noe spesielt, men dem spør sjelden om det. Men det går heller i is, kaker og dessert. Lik meg dem se... Hehe...

Gikk dere på Kråkerøy eller, Janne??

Heldigvis falt den på en lørdag.

Anonym sa...

Ungene mine er godtegriser (som meg), men prøver jo selvfølgelig å begrense det til lørdag her også. Egentlig kakemomser også, så Martine er litt "gretten" for at jeg allid baker til andre og ikke oss.

Gikk her i gata hos oss. Var innom 8 hus bare og herre min hatt som de gir sier jeg bare. De ville jo gå innom flere steder, men da sa jeg stopp. Enda godt det var på en lørdag ja...

Janne

Lise sa...

Jeg holdt på å sende deg melding, Mona! For å be deg sende jentene på døra mi :D. For jeg var godt forberedt, men INGEN ringte på her! Det er første gang i historien, tror jeg, hehe :). Ble stille og rolig da.. men litt trist da at det ikke kom noen, synes nå jeg da :).

Mona sa...

Her ringte det på 7 ganger. Nesten alle var klassevenner av jentene. Men så nærmest inviterte jeg dem på døra og. Hadde tent lykter og greier. Dessverre fikk jeg ikke tak i passende gresskar. Men jeg vet hvor jeg skal kjøpe neste år, og da er jeg garantert en. Da skal jeg sende dem på døra di, Lise.

Lise sa...

Jaa, send dem til meg! Ble jo skuffet over dårlig oppmøte i år ;).
Jeg også tenkte å skaffe gresskarlykt, men det får bli neste år det også :D.