mandag 5. oktober 2009

Kosedressen

Den er min beste og nærmeste venn. Den behager meg og gjør meg godt. Den varmer på kjølige kvelder og er myk mot huden. Vi er utrolig trofaste mot hverandre og gjør hverdagen lettere. Den har blitt et positivt innslag i livet mitt.

Jeg har den i tre farger. Svart, blå og lilla. Kunne ikke tenke meg å bytte den ut mot noe annet. Kanskje i en annen farge, men ikke ellers.

Den har noen negative sider. Den er sidrumpa, slæskete og har knær. Den har blitt noe mer blass det siste året og er ikke lenger som ny, men det er ikke noe av betydning.

Den har nærmest blitt allemannseie, og kvinner kan knapt klare seg uten. Den har blitt trendy, både til hverdag og fest. Det siste klarer jeg meg uten da vel å merke. Men hvordan klarte jeg meg uten min kjære kosedress før???

(Husk at grilldress er definitivt ut...)

4 kommentarer:

Lise sa...

Hehehe! Kosedress har jeg ikke, men noen deilige joggiser fra h&m er å finne i skapet mitt. Deilige plagg! :) Å ha på i hvert fall.. blir vel ikke så utrolig deilig ikledd dem, hehe :D

Mona sa...

Hva??? Har du ikke kosedress??? Jeg er sjokkert... Hehe... Neida. Men det er mye som går under beskrivelsen kosedress. Bare det er mykt og ledig å ha på. Jeg bor i mine for å si det sånn. Når du går i litt stive klær på jobben, er den uunnværlig når jeg kommer hjem.

Laila DY sa...

Jeg har heller ingen kosedress......

Mona sa...

Hva??? INGEN kosedress?? Da bør alle som ikke har, ønske seg en til jul. Eller kanskje vi skal be om en i julebonus...?