søndag 18. oktober 2009

Løv is in the air

I dag gikk vi en tur til kirkegården. Været var fint med sol og 10 varmegrader. Men jeg kjente at boblejakka likevel var på sin plass. Hadde jeg tenkt på at det var kaldt i skyggen, hadde jeg jammen tatt på hengelua og.

På kirkegården var det masse løv som lå utover. Da slo det meg at jeg manglet høstbilder til årets julegave, nemlig bildekalenderen. Trur jeg knipset bort i mot 15 bilder. Det var nemlig ikke lett å få det rette motivet med et mobilkamera som ikke knipser før motivet er borte. Startet med å telle 1-2-3 og knips. Neeei... DET var altfor sent. Prøvde med 1-knips-2-3. Hmmm. Funket dårlig det også. Med taktikken knips-1-2-3 så fikk jeg et par fine høstmotiver.

Dette var det nest beste. Det beste gjemmer jeg til kalenderen. Ups... Bra jeg nevnte det. Må snart få ut finger'n og bestille.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Speilrefleks Mona, det er tingen. Jeg har nemlig vært gjennom det du sier, men etter nytt kamera som julegave i fjor:nytt fotoliv:)

Inmari koselig bilde forresten:)

-Anki

Lise sa...

Superfint bilde, Mona! Jeg er stor fan av litt utradisjonelle bilder. Herlig!!! :)

Mona sa...

Speilrefleks hadde vært noe det, Anki. Men er ikke de innmari dyre??

Fornøyd med bildet, Lise, selvom det er et mobilbilde. Fikk nytt kamera til jul i fjor, men jeg glemmer jo selvsagt å putte det i lomma. Men det er "heng" på det også.

Har immidlertid endelig fått bestilt kalendere. Godt å ha det i boks.

Lise sa...

Snasen overskrift forresten! :D