lørdag 26. desember 2009

Hærlig vinter i Fredrikstad

Snøen har dalet ned og det er skikkelig vinter i Fredrikstad. 20 cm snø ligger der og venter på spor. Jentene var tidlig ute i dag for å ake og gå på ski i akebakken, 100 m bortenfor her. Da det sluttet å snø kom jammen sola også. Jeg fikk januarfølelse i desember. Kan ikke huske sist, men det var veldig koselig. Lystet litt på å spenne på meg skia selv, men i dag ropte husarbeidet på meg. Sukk... Håper på samme vær i morgen.
I dag kom også årets første julebukker på døra. Dattera mi, Sara og ei venninne hadde funnet frem fregnene og nisseluene og gikk fra dør til dør mens de sang "Rudolf er rød på nesen". Det var koselig og uventet. De hadde nemlig pyntet seg hos venninna, så vi ante ingenting. Heldigvis hadde vi litt godteri igjen etter jula.


Ønsker alle en god helg. Nyt vinteren og snøen.

8 kommentarer:

Villmarkstausa sa...

Ha ei fin romjul. Vakre vinterbilder;-))

Heidi sa...

Nydelige vinterlige bilder! Ser du spør om hvem som leser bloggen din, så jeg tenkte jeg skulle legge igjen en liten hilsen når jeg var innom:) Ønsker deg og dine en flott romjul videre!:) Heidi

Lene Christins verden sa...

Så fine vinterbilder, MC... Og nydelige julebukker..
Kronen dukker nok opp før du aner det vettu.. Lykke til..
Klem LC

Anonym sa...

Digg om dagen ja! Her lages det skiløyper på jordene og akes i vildens sky. Kunne ikke blitt bedre:)
-Anki

Mona Christin sa...

Hører det er meldt om grader ned mot 20 tallet. DET er KALDT. Men nyttårsaften pleier jo å være kald her på østlandet. Snøen derimot pleier ikke å være tilstede.

Kos dere inne.

Klem

Lise sa...

Så fine bilder, Mona! Vinteren er ikke så verst når snøen får lov til å ligge - skal innrømme det. Men det er nå litt ikaldeste laget for meg.. Har noe sydlansk blod i meg og føler meg ikke skapt for kuldegrader, jeg altså! ;)

Så søte julebukker forresten. Husker jo vi gikk da vi var små, men er sjeldent syn nå for tida, synes jeg.

Mona Christin sa...

Det var fine tider det, Lise. Ønsker meg tilbake til barndommen innimellom. Er så mye jeg gjerne skulle ha opplevd om igjen.

Lise sa...

Sant det, Mona!