onsdag 23. desember 2009

Kakebaking og hvit amaryllis

Den store kakebakedagen hadde vi i går. Vel, det helt store utvalget ble det ikke, men vi fikk smekket sammen risboller og sandnøtter. Det er våre favoritter. Noe mer trengs ikke, for det blir ikke spist.

Mine røde amaryllis holdt dessverre ikke helt inn til julaften. Nå synger de på siste verset, men nå er den hvite på sitt vakreste, en uke for tidlig. Det var nemlig nyttårsblomsten. Neste år blir de kjøpt en uke senere, det har jeg notert i den 7. sansen. Heldigvis har jeg 3 flotte asaleaer som er helt nydelige, så noen juleblomster har jeg da.


Ønsker med dette alle venner, kjente og ukjente der ute en riktig
♥GOD JUL♥

2 kommentarer:

Lise sa...

Så heldig du var med dine amaryllis. Jeg har to, hvorav en som har sprunget ut, og den er flott den.. MEN den er jo så tung at den tipper.... hmmm.. Løken sitter liksom for høyt opp i potta...

De risbollene så "vann-i-munnen-gode" ut altså!! :) Jeg pleier jo alltid å lage det, men i år uteble hele julebaksten a gett. Det ble kun med pepperkakebaking og pynting av pepperkakehus her. Men har ikke savnet de andre julekakene heller egentlig :).

Mona Christin sa...

Ja, jeg har vært veldig heldig med amaryllisen i år. Har 3, to røde og en hvit. Og alle har 2 stenger med knopp. De røde har knopp nr 2 sprunget ut nå. Den hvite måtte jeg snitte fordi den bøyde seg i støvet, men der kommer det en ny knopp i potta nå ser jeg. Moro å få til blomster.
Men de passer fint i en høy vase også da.