lørdag 2. januar 2010

"Peiskos"

I skrivende stund er det -15 grader ute og vi fyrer for hardet livet. Men får ikke den helt store varmen i heimen. Har på en elektrisk ovn også, men den gir ikke mye fra seg. Stort sett sitter vi i stolene og ser på flammene i vedovnen, og da føles det faktisk varmere.

Egentlig kan jeg ikke klage på varmen i stua som har en temperatur på rundt 23-25 grader, men likevel sitter jeg med pleddet over skuldrene. Det er så deilig å pakke seg inn i kosedress og pledd. Om jeg ikke drikker varm kakao hele tiden, så kan det godt være noe annet varmt i koppen som te eller "rett-i-koppen-supper". Hvis jeg har vært heldig og fått reservert stolen med massasjesetet, da kan jeg stort sett ikke ha det bedre. Ikke en kald lørdagskveld i januar iallefall. (Må nevne at vi har barnefri også. Jentene sover hos hver sin venninne...)Kos dere inne i kulda.


17 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Å, det er så koselig med peisfyring. Godt nyttår til deg også! Takk for alle hyggelige hilsener som du legger igjen på bloggen min. Klem!

Anette Willemine sa...

Dere får holde hverandre varme!
Deilig å ha litt tid alene uten barna også. Det trenger alle foreldre innimellom.

Ha en koselig helg!
Nattaklem fra nattdyret
Anette Willemine

Som mine dager er sa...

Brrr ... det har vært kaldt her i Trondheim også. Hele jule- og nyttårshelgen har vi hatt 14-16 minusgrader. I dag våknet vi til 0 grader. Hva skjer? Kuldegradene er lovet tilbake allerede tirsdag. Vi fyrer og koser oss innendørs. Det er 3 etasjer som skal varmes opp, så vi fyrer godt ;-) Har heldigvis nok ved.

Kos deg du også.

Marit

Christine Louise sa...

Hørtes utrolig koselig ut :) Me like.
De hjertene har jeg ikke pakket vekk. De passer året rundt de :-)

Klem fra meg---

Kristin sa...

Godt og varmt hos dere da Mona. Da jeg sto opp i dag var det 14 grader på kjøkkenet her! Har på panelovn i stua og på kjøkkenet i tillegg til en oljeovn i stua, men det holder ikke. Godt med ved da! Kos dere og godt nytt år:) Klem

Mona Christin sa...

14 grader inne er kaldt, Kristin. Og det sies at kulda skal fortsette... Brrr... Koselig at jentene har gått på ski sammen i romjula.

Klem♥

Lise sa...

Så proff siden din har blitt, Mona :). Moro å se.

Jeg trives også best inne når det er kulde ute ja... huff, går jo ikke ann å stikke nesa utenfor døra når gradene bikker 15 blå altså!

Anonym sa...

Koselig med fyr i peisen:)
Takk for hyggelig kommentar:)
Ha en fin dag
Klem Nina

Mona Christin sa...

Du merker nok forskjell på 15 minus her hjemme til 30 varmegrader i Malawi, Lise. Det høres veldig deilig ut. 9 dager igjen. Merker du reisefeberen? Er du forberedt?

Hilde Heimdal sa...

Hei så fiin blogg du har :)

La meg til som følger jeg

lem:)

Hilde Heimdal sa...

klem skulle det være hehe:)

Kristin sa...

Moro at jentene våre er gode venner ja Mona. De er bestevenner sier Maja <3 Herlige vettu:) Vi holder på med oppussing av rommet til M nå, S blir nok invitert på film når vi er ferdige;) Klem.

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei!
Så fin blog:)Ser du er fra Frekkstad..Det er jeg au..Laislebay;)
Vi blogges:)
Klemmer

Lottas Himmelrom sa...

Oioioi.. Ja jeg er 28..blir 29 i år...Jeg flyttet da jeg var 19. Er fra Lislebyberget...
Bestevenninda mi Linn Kristin bor fortsatt på Lisleby..Hm..
Men ille moro å møte deg her da:)
Legger meg som følger...

Klem klem:)

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg kjenner Linn Christin og hele slekta. Har kjent søskenbarnet hennes siden jeg var 4 år og Linn C siden ho ble født. Moro med lokalfolk på bloggen. Har en onkel og ei tante på "Berget".

Ha en fin dag.

Klem fra Mona fra Laislebay

Beate sa...

Hei Mona Christin!
Høres ut som om dere har en perfekt kose-kveld spør du meg. Har også krøllet meg opp i godstolen. Nå koser jeg meg med litt blogging mens jeg venter på Grey´s

I thai-retten min bruker jeg biff.
her er oppskrift
http://beatehemsborg.blogspot.com/2009/04/nam-nam.html

klem Beate

Lise sa...

Jada, reisefeberen har meldt seg ;)