lørdag 16. januar 2010

Snill kollega♥

Det er ingen hemlighet at jeg ikke liker å kjøre til hovedstaden. Ikke på grunn av byen, men trafikken. Har hatt "lappen" i snart 17 år og på de 17 åra har jeg kjørt til Oslo kun 2 (!) ganger. Jeg gruer meg til neste gang.

Kan ikke skryte på meg å besøke Oslo ofte, men når det skjer er det bare fordi nærmeste IKEA ligger der. Min bedre halvdel er ikke akkurat stor-fan av Ikea, men det hender han gir seg og bringer meg dit. Denne uka hadde jeg tenkt meg en tur, men til min store lykke har jeg en snill kollega♥ som også handler der. Hun tar ikke fem øre for å spørre om det er noe spesielt jeg skal ha. Og da er det bare å takke og bukke og levere handlelista. Dessverre går jeg glipp av turen selv, men noen ganger er det om å gjøre å få tingene i hus så fort som mulig, og da misser jeg turen gladelig.

Denne uka var det ikke mye jeg skulle ha, men like viktig.Har ønsket meg en kammerlysestake en liten stund og denne passet perfekt til mitt nye hvite servise. Til den nette pris av kr 39,- ble det 2 slike på meg.

Et ukestilbud var heller ikke å forakte og da måtte jeg ha et til av dette saueskinnet. Ludde var satt ned med en 100-lapp og hva var det å lure på?

(Bildet er lånt fra ikea.no)

Så jeg retter en stor takk til Mette, min private Ikea-leverandør.8 kommentarer:

Shabbycharm sa...

Hei...forstår din angst til å kjöre i Oslo,fins ingen by som er värre tror jeg.Men til Ikea går det greit syns jeg, men kansje fordi jeg bodde på samme siden för jeg flyttet til sverige, Her må jeg inn til Karlstad hvis jeg skal på Ikea, men da kjörer jeg heller til Oslo.
ikea er ett must spesielt for oss som bruker mye lys.
ha en fin helg.
klem bella

Lottas Himmelrom sa...

Ah olala..Så moro med litt nytt:)Har de den hvitnlysestaken der?Nice!
Ja jeg har vært innom 3 butikker der de har solgt disse bokstavene.På de to første hadde de bare sånne rare igjen Q, G, X osv og i stad var jeg på den i Ski. De hadde litt av alle bortsett fra E...Arg.. Men hvis du fortsatt er intr tror jeg det er en butikk ved skolen min som har de(så de der ihv før jul...) Men vet ikke når jeg skal i den butikken altså... Kan prøve å stikke oppom der til uka eller uka etter... Så lei meg for de ikke hadde da...

Klemmer til DEG

Anette Willemine sa...

Ja, å kjøre til Oslo sentrum er ikke lett når de stenger nye veier hver dag. Selv drosjesjåfører er oppgitt! Så fint at du kunne sitte på med noen da.
Alltids noe å bli fristet av på Ikea. Er ikke lett bare å "være med" en venninne der. Jeg kommer alltid ut igjen med noe jeg bare "måtte" ha. Lurer på om de har lagt inn en "kjøpelyst-duft" i luftanlegget...

Ønsker deg en super helg, Mona Christin

Lene Christins verden sa...

Å kjøre i Oslo er ikke akkurat gøy, men det er forskjell på sentrum og-ikke sentrum... Jeg er titt og ofte på ikea, det er mitt lykkeland.. Er jeg i dårlig humør eller deppa, hjelper det å ta seg en tur dit, selv om man ikke skal ha noe.. Men når man kommer dit trenger man plutselig noe.. Hehe..
Men det er greit med egen ikea-sjåfør..
God helg, MC..
Nok en gang, takk for awarden..
Klem LC

Mona Christin sa...

Hei alle sammen.

Jeg må bare presisere at jeg IKKE var med på Ikea-turen, men at jeg sendte ei handleliste med en kollega som skulle innover.

Klem

Anonym sa...

Så kjekt med sånn kollega da! Selv er jeg ikke glad i Ikea, men nå er det sånn at jeg faktisk "trenger" noe derfra. Ergo til mandag skal jeg ta turen innover dit...menmen, blir fint når det kommer i hus da;)Noe mer du trenger???;)

Hilde Heimdal sa...

Du vant se inne hos meg ;)

Monja Therese sa...

Heldig du er ,godt at noen forbarmet seg over deg, hehe og handlet med for deg...snill kollega du har..

du har helt rett ang.de bollene...de er verdens beste....ligger oppskrift på siden min...du får teste dem ut...den oppskriften er så og si idiotsikker...så du vil nok oppleve å få de samme bollene:)

klemmer fra Monja