mandag 22. februar 2010

Jeg fikk bokstavene mine

Helt oppgitt har jeg vært innom flere interiørforretninger i jakt etter bokstaver. Dessverre uten hell. Etter tips fra Lykkelise fant jeg bokstavene mine hos Kremmerhuset. Har vært der før, men da hadde de ikke. Dessverre (igjen), hadde de ikke de bokstavene jeg ville ha, nemlig HJEM eller HOME. Endte da opp med &, M og H. Resten får komme senere.Disse bokstavene er veldig dekorative. Ser mange i blogglandia har disse og jeg har latt meg inspirere av dere alle. Derfor er det ikke så rart jeg har hatt problemer med å få tak i de. Jeg ønsker meg flere, men har ingen planer om å ta helt av. Jeg vet hvor jeg skal finne de siste og tenker å ta en tur dit etter lønning.Det skulle ikke mer til for å piffe opp IKEA-møblene mine.
Synes bokstaver er flotte blikkfang.
Så kan jo alle lure på om de står for noe...

Ønsker alle en fin mandag


12 kommentarer:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så flott da Mona :-)) Jeg skal og ned på kremmerhuset når lønnen kommer!

Ha en fin dag!
Klem Jorid

Lottas Himmelrom sa...

HURRA!!!! Lækkert ble det...

FruLisa sa...

Kjempefint! Jeg har også bokstaver, men de er små og jeg har HOME. Har kikket litt etter flere og de har på interiørbutikken er i bygda - jeg må bare finne ut hvilke ord jeg skal ha. GLEDE kanksje?

Ha en fin ettermiddag og kveld!

HønePøne sa...

Så fine bokstaver! Jeg har lyst på en stor G i vindfanget vårt (siden etternavnet vårt starter på G) men den er ikke lett å finne ;)Jeg såg M'en din med flere da jeg var på kremmerhuset i Molde i dag. Men det blir sikkert et stykke unna deg? :)
Ha en fortsatt fin kveld!

Lykkehjemmet sa...

Boksavene ble flotte!!
Har ikke kastet meg ut på den bokstav bølgen ennå jeg... men har falt for fine ord på veggen. Så det står på list over ting som skal kjøpes:)
Sofaen min er mer beige enn går...
Men enig med deg at lilla er mer høst/vinter. Selv om fargen kommer for fult. Er litt avhengig av gardiner som kan trekkes for, da vinduet ved tv`en skinner for mye. Ungene blir gale av lyset som gjør det vansklig å se på tv.. sukk.. skulle hatt tv stue:)
Ha en flott vinter ferie!!
Jeg tar fri fra onsdag kl 16:)
Klem Mona

Lene Christins verden sa...

Hei MC☺
Jaaaa, endelig var det din tur.. Kjempe fint... Flinkingen☺☺☺
Klem LC♥

Lottas Himmelrom sa...

Hihi..Ja hver sin smak..
Jeg har skikkelig sansen får litt industri stil.. :) Og gammal stil da(snart loppehjem her)
Klemmer og god natt

Stine ♥ sa...

Så fine! Slike bokstaver jo kjempe dekorative. Jeg har også vært rundt og kikket etter slike, men ikke funnet de jeg vil ha ennå :)

Ha en fin dag!

Evige Ting sa...

Hei hei! takk for god bedring ønsker :)

Kjempefin inspirasjon i bildene dine her! Det var så fint :)

KlemE

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei og god kveld!Vipp får man kjøpt bla på glass og interiør.no. Det er veldig dyrt da..så spørs om jeg blir eier av det noen gang...hehe
Klemmer til DEG

ELIN sa...

Så flott det ble med bokstavene!
Over til Trysil...vi skal opp på hytta som ligger litt utenfor sentrum. Det er egentlig en liten gård, barndomshjemmet til svigerfar som nå er pusset opp og bygd på. Ligger litt over Jordet, mot Trysilknuts fjellverden :) Ha en fin finterferie! Klemmer fra Elin

Lykkehjemmet sa...

Tror nok ikke jeg har hjerte til å selge nattbordet mitt:)
Men gleder meg til å få kommet igang ja!!
Hva slags maling har du best erfaring med å male møbler med?
Klemz Mona