tirsdag 9. februar 2010

Lang, lengre, lengst

Dagen er nå 2 timer lenger enn ved vintersolverv og det merkes veldig. Merker det også på kroppens energi. Jeg føler meg mer opplagt og giret og jeg kan ikke tenke meg hva annet det skyldes. Det er helt greit å kunne se hånda for seg når jeg kjører hjem fra jobb kl 16. Mørketiden er en tung tid, enda vi ikke har mørketid her nede. Jeg kan ikke annet enn synes synd på de som bor langt oppe i nord. Sikkert fint der oppe, men det hadde ikke passet mitt sinn.


Dette bildet er tatt for litt over en måned siden hvor sola fremdeles var på sitt laveste. Jeg ser unektelig lang ut. Jeg ønsket meg riktignok  6-7 cm på strømpelesten til jul, men jeg var ikke heldig denne jula heller. Men moro at jeg kan jukse til meg litt høyde, men bare synd det er på bilder. Hadde jeg ikke visst at dette var meg, kunne jeg fått meg til å tro at Langemann var på vei. Langemann var jo jentenes favoritt da Sabeltann var populært.

Gleder meg til lange, late sommerdager♣

5 kommentarer:

Linda sa...

Heisann.
Morsomt bilde:)

Det er utrolig deilig at det går mot både lysere og varmere dager nå!! Denne vinteren har jammen vært "drøy" :)

Ha en fortsatt fin uke:)

Klem Linda

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Artig med sånne bilder tatt av skyggen! :) ..jeg synes også det er deilig at det nå går mot lysere tider! ..og den gyngestolen litt lenger nede, var utrolig koselig! skjønn farge! :)

Lykkehjemmet sa...

Så morsomt bilde da!!
Jeg ragger heller ikke så høyt!! 159,5 cm... har alltid ønsket meg til 165cm,så buksene kunne slippes å legges opp!!
Men men,en får være som ener!
Ha en strålende kveld:)
Klem Mona

Anette Willemine sa...

Å, ja deilig at det blir lysere for hver dag. I dag har det vært et fantastisk vær her ved Oslofjorden.
Håper det varer!

Ha en koselig kveld, Mona!

Klem fra
Anette Willemine

ELIN sa...

Ja noen flere cm på lesten skulle nok noen og enhver gjerne hatt, inkludert meg selv :)Men hvorfor være stor når man er lykkelig som liten. Deilig med lysere tidere da. Ha en fin dag. Klemmer fra Elin