mandag 1. februar 2010

Påfyll i fulle skap

I mange år har jeg hatt et mocca-servise stående i skapet hos mamma og pappa. Dette serviset fikk jeg av min mormor i min ungdom. Etter å ha lest mange blogger de siste månedene fikk jeg plutselig lyst til å hente det hjem. Det er nok noen tiår gammelt, men ikke noe "fancy" greier. Har ikke noe stempel så det har nok ingen verdi, men affeksjonsverdien teller mer for meg i denne sammenheng.

Det er laget av et tynt materiale, tviler på at det er porselen. Har rosemønster og gullkanter. Jeg har 12 av hver av kopper og skåler, samt fløtemugge og sukkerbitskål med lokk.


Skapet jeg oppbevarer de i er allerede overfylt med glass i alle fasonger. Men det er utrolig hva som går ann med litt godvilje og opprydding. Dermed havnet dette mocca-serviset på den beste plassen, nemlig midt i skapet bak glassdører. Kommer jeg til å bruke det? Neppe, men det tar seg godt ut da.

Er det overfylte skap i blogglandia også?

6 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei!Kondolerer med din kjære tante..Hun smiler til deg fra himmelen vet du:)

Nydelig service..Helt lekkert. Håper det er glasdører på skapet ditt, for dette må vises frem!
Sukkertøy for øyet!

Ønsker deg en fin uke!
Klemmer til deg.... :)

Anette Willemine sa...

Dette var da søtt! Det morsomste er jo at du har arvet det fra en som betyr noe for deg.
Lurer du på noe om gamle servise så ville jeg ha logget meg inn på Elin Anitas flotte blogg http://eddaskreativiteter.blogspot.com/ og spurt om hun kan si deg hva slags servise du faktisk har. Bare et forslag fra meg altså!

Ønsker deg en god start på uken. Håper det går bra med deg i dag!

Varm klem fra
Anette Willemine

Hjemmefruen sa...

Kondolerer med din tante. Som Sebastian (nå 6 år) sa da oldemor døde: "Men da kan hun jo gå på konsert med Michael Jeckson"....ja, hvem vet.... Vi får håpe oldemor og tanter liker MJ:-)

Kjempenydelig service du viser frem. Det er rart det der, ting vi fikk da vi var yngre og som vi syntes var håpløse er i dag nydelige skatter:-)

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så nydelig servise!♥

Ha en fin mandag og start på den nye uken!

Klem J

HildeP. sa...

Nydelig servise, ekstra sjarmerende med det som er gammelt! : ) Overfylte skap ja, det er helt utrolig hvordan det samler seg opp. Ikke lett når alt skal spares på. Ha ei fin uke! : )

- Hilde

jordbærpiken sa...

Å, så utrolig flott servise! Det var lekkert. Gøy å ta fram ting man har arvet.

Det er ganske fullt i skapene her også ja. :)

Ha en god kveld!