fredag 12. februar 2010

Telys

Jeg elsker å brenne telys og brenner av noen pakker i løpet av året. Nå finnes jo telys i alle tenkelige farger og jeg bytter på fargene etter årstiden. Nå om dagen er det hvitt som gjelder. Har både med plast- og metallkopp. Min favoritt er de i plast for da synes lysfargen gjennom glasslysestakene, men på grunn av pris går det mest i metallkopp. Og de fungerer like bra.

Jeg kan ha en lei tendens til å glemme å blåse ut vanlige stearinlys, slik at jeg plutselig oppdager det når lyset er gaaaanske lite. Derfor er telys genialt, så slipper jeg å tenke på det. Liker kubbelys også, men å brenne de er som å kaste penger ut av vinduet. Det er sjelden at de brennes helt opp og da havner restene bare i søpla.


Mine telys oppbevares i glasskrukker. Synes de i og for seg er dekorative slik. Og de er også lett tilgjengelige på denne måten. Har en krukke på kjøkkenhylla og et par i stueseksjonen.

Hvordan oppbevarer du dine telys?

Ha en fin fredag og god helg♥

9 kommentarer:

Signe 1 sa...

Tack för kommentaren hos mig så jag hittade hit!:-) Vilken fin blogg du har!

Ja, ljus kan man inte få för många av!! Jag älskar att tända ljus:-)

Kram Sofia♥

LykkeLise sa...

Kjenner meg igjen:) Mannen lurte akkurat hvor mye jeg brukte i telys i året, og det er en DEL! hehe..burde blitt sponset! Går jo med ca 10 hver kveld så blir litt... er ille kos da ♥
Her har jeg en hel skuff full, og i noen norgesglass på hylla:)

Ønsker deg en god helg med morsdag og Valentinsday ...♥
Klem

Monja Therese sa...

Fint det ikke bare er meg♥hehe, for jeg bruker en fin liten sum både på kubbelys, telys, stearinlys...og andre lys;)hehe...kællen river av seg håret omtrent, og mener det nærmest er en skandale å brenne vekk penger på den måten..men jeg synes det er kos, og unner meg det;)

Oppbevarer dem som deg...i krukker og glass, noen av dem har jeg pimpa opp med vintagebilder og blondebånd....da blir dem ekstera fine....;)


God helg kjære deg...klemmer fra Monja♥

Birgitte sa...

Jeg bruger også glas, men de er ikke så fine som dine. :-)
Resten har jeg liggende i en gammel fransk æggekurv, som også er dekorativt.
Ha´en rigtig fin weekend/helg
Klem, Birgitte

jordbærpiken sa...

Hei på deg!

Jeg har mine telys oppi en Tildaboks på kjøkkenet. Tenner telys ganske ofte jeg også, så det er fint å ha det tilgjengelig.

Håper du får en fin helg!

jordbærpiken sa...

Hei igjen! Har noe til deg på bloggen min i dag. :) Klem!

ELIN sa...

Hei, jeh bare elsker teys, har nesten et eget budsjett for det he he, men ikke så orden i de som du har da :) Linking er godkjent - har låst bildene mine jeg se, så ingen skal kopiere de private bildene av barna og sånt (ikke så lurt i forhold til give away'en, men, men). God helg! Klem

Pink Lady sa...

Hei!

Jeg er også veldig glad i telys!

Mine oppbevares i en liten sinkbøtte+noen små urtekasser i sink. Ja, jeg har dilla på sink..;)

God helg

Klem Pink Lady

Ann Kristin sa...

Hei, smart oppbevaring av te-lys!:-) Jeg lurer på hvor du har kjøpt den glasskrukken med "håndtak" på toppen? På leting etter akkurat slike, mn finner de ikke.