onsdag 3. mars 2010

Klarte ikke la vær...

Noen ganger er jeg kun på vindusshopping, bare for å sondere terrenget litt. Men det som er så rart er at da finner jeg ting og tang, når jeg ikke trenger noe. Er det omvendt kan du banne på at du ikke finner noe som helst. DET har jeg nå tatt konsekvensen av. Jeg shopper når jeg finner noe, uansett. Og det blir jo ikke noe dyrere av den grunn. Men impulsen skal virkelig få styre.


Denne faller vel under kategorien unyttig, men den var så søt der den sto. En bilde-, lappe- og kortholder med ♥-formede "klyper". Supersøt. Den endte opp på rommet til 11 åringen så ho kan få litt orden i småbildene.


Kroner har jeg jaktet på i noen måneder, men de fleste har vært ganske dyre. Da jeg kom over disse til en overkommelig pris var jeg ikke vanskelig å be. De måtte jeg ha, bare måtte ha de. Veldig søte og yndige. Akkurat min stil, enkelt og dekorativt. Den rosa prismen kjøpte 7 åringen seg, men den ble med på bildet for å friske opp bare.

I morgen skal jeg se om jeg kan finne meg en perleblomst.

Kos dere på onsdag
♥*~••♫~*¤♣~♥*♫

11 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Mona Christin!
Så fine ting du har funnet! Jeg hadde veldig sansen for den til bilder med hjerteklyper - hvor kjøpte du den!

Så hyggelig at du vil være med på 1 års Give Away hos meg, og da sier jeg lykkke til! Takk for besøket hos meg, og velkommen tilbake!

Klem Cathrine :-)

Signe 1 sa...

Men åh så fina kronor du har shoppat, me like!!:-)

Ja visst är DH braaaa!!!:-)

Ha en fin dag!

Kram Sofoa

Elis@beth sa...

De kronene var nydelige!! Fine ting du har kjøpt i det siste!!

Kos deg i dag! Nå skal det lekes,hoppes og sprettes!!

Klem klem!

Fiolkransen sa...

Så søte ting du fant:) Er så morro når man finner ting man har lett etter til en overkommelig pris:)

Her skinner sola, og det drypper litt fra takene.. det er bra!

Kos deg i det fine været..håper du finner en flott perleblomst idag:)

Klem fra Thea

Monja Therese sa...

Nydelig kort/bildeholder,en slik kunne vært noe og hatt på mine små prinsessers rom også...finnes den i hvit også mon tro???;)

ha en fin dag kjære deg....

klemmer fra Monja

ps, vindusshopping er særlig lite heldig for lommeboka, hehe, er som regel da jeg bruker mest, da jeg IKKE skal ha noe;)

ELIN sa...

Det bildestativet med hjerter har jeg også.Kjøpte det før jul, så brukte det til julekort jeg da :) Flotte kroner. Håper det er sol hos deg også, og at du har det bra. Klemmer fra Elin

Lykkehjemmet sa...

Så flotte ting da!!
Det er like greit å kjøpe når man kommer over noe. Ellers vil man bare angre...
Bilde holderen var kjempe koselig, kronene var flotte også!
Ha en fin kveld
Klemmer fra Mona

Anonym sa...

Hei Mona. I sted tenkte jeg faktisk at jeg burde ringe deg. Jeg vandret rundt i en fantastisk fin butikk som du absolutt bør besøke hvis du ikke har vært der. Dorothea på Mosseporten. Grunnen til at jeg ville ringe deg var at der hadde de masse bokstaver av sånn type du har skrevet om. til 129 kr stykk, vet ikke om det er dyrt eller billig jeg altså. Men jeg følger nå med på bloggen din;) Og hadde nok ringt hvis jeg hadde huska hva etternavnet var;)

Anki

Lise sa...

Mona!!! Seriøst flott bloggen din har blitt altså! Ser du har lagt og legger mye tid i den! Og det er veldig gøy å se at du har fått så mange følgere :).

LykkeLise sa...

Kjenner til det der Mona;) Når jeg er blakk å går å titter finner jeg alt mulig jeg har lyst på, men når jeg har fått lønn å skal ut å shoppe finner jeg ikke no! hehe...
Hvor fant du de nyydelige kronene??:)

Klem Lise .♥

Elizabet sa...

Hei Mona,
Du har funnet så mange fine ting. Stativet med hjerteklypene er så praktisk. Ha en fortsatt fin helg!

Hilsen Elizabet