onsdag 24. mars 2010

Min påskepynt

Her er min påskepynt for i år. Tidligere år har jeg ikke pyntet noe særlig, bortsett fra i kjøkkenvinduet. Men med julen friskt i minne har jeg ikke hatt ork til å rydde bort for å pynte til påske, for så å reversere hele operasjonen igjen. Misforstå meg rett, jeg synes det er koselig med påske, årstiden og alt, men gult er ikke alltid kult. Leste tidligere i kveld bloggen Beates Verden og fikk intrykk av at vi hadde samme syn på det å pynte til påske. Men vi er alle forskjellige, og jeg synes det er koselig at andre gjør litt ut av det.


Litt beskjedent her hos oss, men følelsen er der. Jeg har for ordens skyld kjøpt 2 buketter gule tulipaner og jeg har plukket løv som jeg har pyntet med egg. Bilder av det kommer senere. Pinnene på bildet har jo, som tidligere blogget om, 7 åringen plukket og de har fått stå. Har jo sin sjarm de og. Mulig det dukker opp en kylling eller to, men da blir det på kjøkkenet.

Kyykkeliiikyyy...


13 kommentarer:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hehe, kjenner meg igjen. Her blir det ingen påskepynt iår. Pengene skal brukes på dåpen! ;-)

Ha en fin natt!
Klem

silje-sin sa...

Hei:) Tusen takk for kjempekoselig hilsen. Så herlig at vi inspirerer hverandre;) Påskepynten var kjempefin, det er jo ikke mengden det kommer an på!;) Sov godt:) klem fra silje.

Fru Ruud sa...

Her er det også lite pynt til påske... Var jo fint det du hadde da!! Og gule tulipaner pynter nok kjempe fint!!!
Gratulerer med ny bil!! Den så super ut!!
Klem Annette

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Syntes det du har er mer enn nok jeg, trenger ikke å overdrive til påsken syntes jeg, hehe... ;) Har gule liljer, eggene jeg har laget og den fine påskepynten barna mine har laget. ♥ Har lovt sønnen min at vi skal kjøpe trollhassel og henge opp eggene og kyllingen osv på den. ;)

Straks jeg har skrevet denne kommentaren skal jeg legge deg til på blogglisten min. Uff, er så treg noen ganger att...

Sove godt nå da ! ♥

Klemmer Anette

♥ Linnie ♥ sa...

Hehe, tror vi er like på påskepynt-området jeg ;)

Synes fort det blir for mye gult liksom ;)
Jula er liksom min pyntehøytid, den gjør jeg mye ut av ;)

Er oppvokst med at det pyntes til jul, påske og 17-mai og sånn, men jeg får liksom ikke til å følge opp alt det der :)


Sliter mest med påskepyntinga ;)

Synes det var veldig fint, enkelt og sjarmerende slik du har gjort det, det er igrunn nok :)

Eneste gule som pynter opp hos oss nå, er ei flaske med gul comfort sommerfrisk tøymykner, som mannen kjøpte i går, den står på peishylla og venter på at jeg skal bevege meg ned på vaskerommet *ler*

Gleder meg til å se bilder av resten av pynten din :)

Ha en strålende dag :)

Klem Linnie ♥

Drømmer om drømmehuset sa...

Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Her pyntes litt på køkkene. Vi skal male litt egg sånn at storebror for hjelpe til med eggenet,også har jeg nån påskeharer som jeg kjøpte på salg i fjor. Også selvfølgelig gule tulipaner. Ja,jeg har vært litt flink på innlegg i det siste,men har vært sløv på interiør-fronten. Men jeg kommer sterkere tilbake der.
Ha en fin dag!
Klem fra Christina ♥

Lene Christins verden sa...

Hei vennen♥
Er såå enig.. Jeg skal ikke ha mye påskepynt jeg heller, bare litt løker og tulipaner i potter og vaser.. også har jeg noen småting som passer inn til påske, men thats it!!
Ha en fin dag videre..
Klem LC♥

ELIN sa...

Kosleig påskepynt dette da :) Og GRATULRERE så mye med ny bil! Så moro! Klemmer fra Elin

Lykkehjemmet sa...

Ikke mye påske pynt her heller:)
Ungene laget noe på påske verksted,så det får få lov å stå. Men det blir nok ikke gule lys engang her:)
Skal bort i påsken og rekker ikke brenne dem:)
Men fatet ditt ble jo koselig,det er ikke så mye som skal til:)
God påske og klemmer til deg
Mona

Ingunn sa...

Tusen takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min!
Ja jeg synes jeg har verdens flinkeste mann. Og det utnytter jeg jo :-) Men han går litt lei. Og det kan jeg skjønne for når han er ferdig med ett prosjekt så har jeg plalagt ny. He,he...
Kjempefin blogg du har. Jeg har mye og lære. Litt vanskelig i starten og komme i gang!

Ha en fin dag!

Ingunn

Potrinas Potlerier sa...

Syns du har helt passelig med påskepynt jeg.. mer enn meg, jeg har ingenting!! Men vi skal jo reise bort idag og være borte i HELE påsken også da.

Tuuusen takk for superkoselig hilsen på innlegget mitt og så kjekt at du vil "være med videre". Fin blogg du også har, legger meg som følger hos deg også!!

Ha en fin dag!!

Klem

Lise sa...

Akkurat sånn passe med pynt, synes jeg, Mona. Stilrent og enkelt! :) Tror jammen jeg må herme litt hihi.. Jeg er IKKE flink med sånn påskepynt - er i grunnen ikke veldig god på sånn pynt generelt.

Følger med her på bloggen din selv om kommentarer uteblir altså. Er så hyggelig å se at du har fått mange trofaste følgere, og bloggen din er virkelig til inspirasjon.
Ha en super helg og super påske, Mona!! :)

Størstepia sa...

Hihi, jeg elsker å pynte til påske jeg da:-) Men er jo enig med deg, vi rekker jo nesten ikke å sette det fram før vi må rydde det bort igjen... Tiden går altfor fort:(
Håper du har en strålende helg!
Klem fra størstepia