onsdag 31. mars 2010

Nye gardiner

I lengre tid har jeg hatt vindusvask hengende over skuldrene, men kulda har hindret meg i å gjøre det. Men forrige uke fikk jeg endelig ånden over meg og da var det bare å sette igang mens lysten ennå var der. Det var forøvring Silje som inspirerte meg.


Det rare var at vinduene var mer møkkete på innsiden enn på utsiden. Vi har fyret jevnt og trutt i hele vinter og jeg så nå følgene av det. Sot. Og jammen var det godt å få tatt de. En ser ikke alltid hvor ille det er før en ser hvor rene de blir etterpå.


Kjøpte meg nye gardiner på nyttårssalget på Kid. Første gangen jeg så de syntes jeg de så så bestemor aktig ut og bestemte meg for å droppe de. Men etterhvert var det 70% og da ombestemte jeg meg der og da. Etter å ha fått de opp kan jeg ikke si at jeg angrer på det kjøpet. Fikk helt ny stue for kr 140,- eller noe.


De har knytehemper oppe og det var et svare strev å få knytt de opp. Ikke at det var så vanskelig, men slitsomt for armer og skuldre. Du kan godt kalle det latmannsarbeid. For å ta ned en gardinstang som nesten er 4 meter lang var uaktuelt.


Med de nye dukene jeg viste i forrige innlegg ble det veldig jentete og romantisk, synes jeg. Men jeg fikk meg et lite skår i gleden. Hverken mann eller barn likte den nye "looken". De kaller det for gammeldags. Jeg prøver å si at det er moderne med en gammel stil, men trur ikke jeg får noe gehør for det. Men uansett, her er det jeg som bestemmer på interiørfronten og da er det bare å venne seg til det. Jeg ble iallefall fornøyd, og det er det viktigste.

?Er det flere som sliter med uenighet?

12 kommentarer:

Lykkehjemmet sa...

Det er godt det er vi mamma`er som bestemmer:)
Jeg skal prøve meg på nye gardiner nå i år jeg også... Gav opp i fjor!!
Ble så koselig atte!!
Ha en fin påske videre:)
Klem Mona
p.s takk for tipset om snøen:)

Lene Christins verden sa...

Hei MC♥
Uenigheter?!?! Ja, det er det noe av her i huset å ja.. hehe...
Jeg synes gardinene er kjempe fine, så la de henge!!
Jeg har å vasket vinduer i dag, tenkte jeg skulle henge opp rene gardiner i dag å..
God påske og ikke nminst kos deg...
Klem LC ♥

Randi sa...

Kjempefine gardiner! Prøver å komme til enighet med min bedre halvdel når det gjelder nye gardiner i stua, men innser vel at jeg bare må skjære igjennom;) For øvrig er vi ganske enige om det meste mht innredning og interiør, men jeg måtte bare le av eldstegutten som i forrige uke felte sine tårer over mammaen: "Åh, nå vil jeg ikke ha mere hvitt her. Alt er jo hvitt. Kan vi ikke heller ha rød eller blå stue?!" Og så stor-tutet han:)

Ønsker deg en strålende påske:)

Randi:)

Lilla Kullan ♥ sa...

Det var romantiska och fina gardiner.:-) Kram Stina

Fru Ruud sa...

Likte godt de nye gardinene dine!! Heldigvis at mor bestemmer... Hadde det vært opp til andre her i huset hadde vi ikke hatt noen ting bortsett fra sofa og tv.... Han mener at all pynt er unødvendig.
God påske til deg og dine!
Klem Annette

jordbærpiken sa...

Hehe, nei den handlinga er jeg virkelig ikke god på! Det er så utrolig kjedelig, spesielt hvis man har med barn på slep. Det værste er å handle når man er sulten, for da havner det så mye unødvendig oppi handlevogna. :)

Kjempesøte gardiner! Det er nok litt uenighet om ting her hos oss også, men til syvende og sist er det jeg som får bestemme. Nesten alltid iallefall. Og da er jeg fornøyd. :) Og Mannen er fornøyd når jeg er fornøyd. Hehe.

God påske! Klem!

lisje astrid's husblogg sa...

HEI♥
Så kjempe kos at du likte deg inne hos meg da☺Du er hjerteleg velkomen som følgjar♥
Du har sjølv ein flott blogg og ein nydeleleg heim♥
Dei gardine er berre såååå søte..Har dei vi og i eit prinsesserom..Jammen var dei fine hos deg♥♥
Ønskar deg ei herleg god påske♥
Klem frå Astrid☺

♥ Linnie ♥ sa...

Så fint, lett og koselig det ble hos dere :)

Mannen er fornøyd med at jeg står for slike ting, og selv om han skulle finne på å være skeptisk før ting kommer opp, så er han positivt overrasket når det kommer opp :D

Det er kjempekjekt da :)

Det hender jo jeg får en kommentar eller to om ting, men jeg overhører det som regel, og etter et par dager, så ser jo han også at det er fint *ler*

Skulle ønske vi hadde kid i vår by, men må til nabobyen for å shoppe der ;)

Ha en kjempeflott påske :)

Klemmer fra Linnie ♥

Har en drøm... sa...

Flotte gardiner ♥ og ja, har hørt at stilen ikke passer flere ganger jeg og... "æsj, de gardinene var ikke fine", "tuller du, skal vi ha den sjenken der?", "har du vært på fretex og kjøpt noe skrap igjen nå da?" slike fraser hører jeg ofte, men bryr jeg meg - neeeiii ♥

Syns du har en nydelig blogg, og et flott hus, herlig det ble på trappa di med påskeliljer og grener ♥

Klem Line

Lottas Himmelrom sa...

Ah lækkert! Vi er enige i det meste..Eller han liker som regel det jeg drar inn haha..Ler
Ha en fin kveld snuppa!
Klemmer:)

LykkeLise sa...

Heihei=)

Tror ikke jeg rekker hjem til frimarked på søndag, men neste helg SKAL jeg dit:)
Kjempefine gardiner, og det er jo bestemor som er søtt;) Likte de veldig godt, også såå billig:)

Håper du koser deg i påska, selvom d regner... :)

KLem

Lise sa...

Det var jo bare sååå nydlig da, Mona! :) Du er flink til å "interiøre" se :) Misunner det genet du har der! :)