tirsdag 16. mars 2010

Oppbevaring

Av en eller annen merkelig grunn får vi jenter aldri nok av oppbevaringsmuligheter. Det ser jeg bare på meg selv. Har mange skuffer som virkelig kunne trengt en opprydding, men mangel på oppbevaringsplass gjør at det noen ganger hoper seg opp.


Til votter, luer, skjerf og sokker har jeg kurver (som skulle vært sprayet hvite) og LACK hyller oppunder taket i entréen. For all oppbevaring er IKEA min hovedleverandør. Ingen over, ingen ved siden.


To slike skoskap er montert på hver side i entréen. De er smale og tar ingen plass. Hver skuff rommer minst 3 par sko, dvs 8 skuffer á 3 par sko. Tro meg, alle er fulle.


I gangen innen for har jeg jammen et skoskap til, litt høyere og større skuffer. Ja, det er også helt fullt. På hattehylla har jeg esker til "ting og tang". Hvem bruker hatter nå om dagen?


I fjor gikk vi til innkjøp av disse speilskapa. 2 stk tett inntil hverandre. De kan brukes til sko de også, men knaggene inni er greie å bruke til pynteskjerf, vesker, smykker, solbriller og nøkler. Alt som kan henges henger her. Dessuten gjør speila rommet større. I en smal gang er jo det perfekt. Smale er de og. Siden de viser helfigur er det greit å stå foran der når jeg er ferdig på badet og skal kle meg.

Tusen takk til IKEA

15 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Lekkert du har det:) Kjempefint alt sammen)

Lottas Himmelrom sa...

Klemmer til DEG:)

♥ Linnie ♥ sa...

Nei oppbevaringsplass får man visst aldri nok av.
Ser det her også, huff å læll.

Elsker også IKEA sine oppbevarigsløsninger, men med 50 mil (!!!!!) til nærmeste IKEA, så er det sjelden man får "stukket innom" der. I sommer derimot SKAL jeg på IKEA, og da blir det både det ene og det andre.
Om Linniemannen er like begeistra for det, vites ikke.

Har ingen skoskap selv, men ønsker meg et hvitt eller svart.
Det trengs jammen.
Med to voksne og to små jenter i hus, blir det en del sko ja, hihi ;)

Likte disse speilskapene dine kjeeempegodt, og la selvølgelig også merke til de nydelige hvite lyktene oppå.
Leiter meg gal etter ei "lita" lykt i ei lys farge, med matchende veggfeste som kan henge i gangen oppe. Finner det ikke :)

Oi. jeg skreiv meg bort.

Ønsker det en riktig fin dag :)

Ser forresten at vi har like dører, de er fine :)

Drømmeskyen sa...

Hei og hopp!

Så utrolig morsomt at du vil det. Det får du selvsagt lov til!:) Det setter jeg stor pris på. Kjempekoselig!

Klem fra Hilde

Størstepia sa...

Jeg må også ha ting i esker og hyller og skap - kjøper ALLTID mange esker og boxer o.l. når jeg er på IKEA. Ikea har det meste og ting er billig. Elsker Ikea, hehe. Kan gå der i timesvis. Men mannen H A T E R å være der, hehe, så jeg får som regel dra alene:-) (Kanskje like greit?!?!:-)
SÅ fint du har det i gangen forresten!
Ha en strålende onsdagskveld!
Klem fra størstepia

Størstepia sa...

Tihi... Ja, også er det SYKT mye snø utenfor hekken vår, for brøytebilen lempet ALL snøen fra hele gata (virker det iallefall som) sånn opp i tuija'ene våre...
Det kommer til å ta T I D før alt det er borte altså:-(
I halgen syns småtten det er supermoro å være, for han er så lett at han ikke synker ned i snøen, men det gjør jo vi:-)
Ha en flott kveld:-)

silje-sin sa...

Hei! Oppbevaring får man aldri nok av! Synes det hoper seg opp overalt jeg! Har hatt en skikkelig storrydding på soverommet vårt i dag, og har kvittet meg med fem søppelsekker, deilig:) Må også si tusen takk for awarden du ga meg, det setter jeg stor pris på! Ha en fin kveld, og tusen takk for alle de hyggelige ordene du skriver hos meg! klem fra silje.

ELIN sa...

IKEA er gull! Var det siste skapet med speil på fra IKEA også -det kunne passet hos oss :) Ønsker deg en flott torsdag. Klemmer fra Elin

Linda S sa...

Takk for kommentar i bloggen min :) Eg er også veldig glad i ulike former for oppbevaring, og bruker litt tid på å komme på det som kan fungere best på minst mulig plass :)

Fin gang du har :)

LykkeLise sa...

Vet alt om det ja...vi damer får vel aldri nok oppbevaring;P Sniker meg sakte men sikkert innover mot lykkemannen sin side i skyvedørsgarderoben...og d er ikke særlig populært;)
Nå har tulla fått så mye tøy, så vi må snart ut å handle et garderobeskap til henne. Hun får nok ikke MINDRE klær med årene tenker jeg;)
Litt sykdom her, men håper på å være tilbake imorra:)

Nattaklem Lise:)

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hehe, kjenner meg så godt igjen ! ;) Rart med det, men vi jenter får liksom ALDRI nok oppbevaringsplass ! ;)

Ha en riktig god natt, sov godt ! ♥

Klemmer Anette

Størstepia sa...

Hehe, når jeg titter ut av vinduet denne morgenen, så ser jeg jo at det ikke er en hel meter snø i hagen vår:-) Syns det så sånn ut igår kveld da det var mørkt, tihi... Er nok mer 30-40 cm... MEEEEEEN det er mer enn nok allikevel. Lei denne snøen nå. IDag ser det ut til å være gråvær og litt regn i luften, så da smelter det nok mye - jippi:-)
HA en flott torsdag!
Klem fra størstepia

Monja Therese sa...

Hei...uff, jeg er inne i en bloggtørke periode,håper den snart går over...;)regner med at den gjør det...flott gang du har, og enig...oppbevaring er VIKTIG

jEG ♥ IKEA....mannen holder jo på å gnage av seg foten når vi er der, men jeg storkoser meg;)


ha en flott dag kjære deg, her er det grått ute idag, regner med at det er det i Fredrikstad også...

klemmer fra Monja

Lottas Himmelrom sa...

God kveld i stua!
Jeg har brukt en gammel fransk avis kjøpt hos bloggen Hilde Heimdal:)

Veldig artig altså!
Gleder meg til å se når du er igang au:)
Klemmer og fin kveld:)

Vivian sa...

For noen flotte skap:)
De kunne jeg absolutt trenge...

Og for en fin blogg du har.

Klem Vivian