tirsdag 6. april 2010

Svinesund funn

Helt ærlig er jeg sjelden i Sverige og handler. Ikke fordi det ikke er lønnsomt, men jeg orker rett og slett ikke. Det er et evig besvær å finne parkeringsplass, du blir møtt av et mylder av et folkehav og må gå å traske i kø. Nei, tiden min er for dyrbar for meg til å bruke den på sånt. Sånn... Da fikk jeg vridd av meg litt negativitet. Vent, det er en ting til. Jeg er veldig tilhenger av å bruke lokalmiljøet. Hvis alle slutter å bruke det, blir det lagt ned og da klager de. Dessuten har vi ikke så dårlig råd i Norge at vi ikke kan handle her. Men nok om det.

På en av mine sjeldne svenskevisitter var jeg innom Galleriet Gaver & Interiør (tror jeg det heter). Der hadde de utrolig mye fint. Jeg gidder ikke å bruke en formue på ting og tang, men når det koster en slikk og ingenting nøler jeg sjelden. Mitt siste visitt ga meg denne avkastningen.


To små telysholdere fra Lisbeth Dahl. De er så søte til sitt bruk selvom de er små. Det var to forskjellige design på de, men 11 åringen fikk velge siden jeg led valgets kvaler.


Og disse krukkene. De er heller ikke store, men passet fint på kjøkkenhylla. Den ene fikk pikekyss som innhold og den andre fikk små trehjerter jeg kjøpte i Sæby for noen år siden. De bruker jeg til å pynte gaver, kort eller som her.


 Det siste jeg fant var englevinger på Panduro.

Ja, det ble ikke den helt store shoppingen, men meningen med turen var å se Nordby Shoppingsenter. Jeg hadde ikke vært der siden før nyåpningen i sommer og nå er det gjort. Og det blir en stund til neste gang.


10 kommentarer:

stina sa...

Hei og god natt....var nyss på vei i seng så så jeg ett nytt innlegg fra deg.Har også fått shoppet litt i påska,detaljene kommer nok i morra tenker jeg(jobber kveld)
Sov godt!klem

Mariann sa...

Så enig så enig det er et levende he...te å hele tiden stå i kø.
Men med 3 allergiske i familien så prøver vi å dra ned iallefall 1 gang i måneden da de har mye større/billigere og bedre tilbud enn her hjemme i Norge.
Men så heldig du var med funnene dine. Ha en strålende dag i hverdagen ;)

Hege Beathe sa...

Skjeldent vi shopper i Sverige vi også. Blir rett og slett for langt å dra bare for å stå i kø hele dagen. Det orker vi ikke, så da står vi heller i kø på nærbutikken. Kortere vei hjem hvertfall :P
Ble da noen fine skatter det der. Så litt gøy ble det da ut av turen din til Sverige. Ingen bomtur med andre ord ;)

Ha en fin dag :)

Ingunn sa...

Hallo!

Ikke ofte vi reiser til sverige heller, men jeg kunne tenkt meg dit igjen snart!

Kjempekoslige krukker du fikk kjøpt deg og ikke minst de telysholderne!

Ha en fin dag!

Ingunn

Drømmer om drømmehuset sa...

Ligger en liten ting til deg hos meg.
Klem fra Christina.

♥ Linnie ♥ sa...

Sjelden vi er i sverige vi også, men jeg skulle ønske vi var der oftere :)
Finner mye fint der, som jeg ikke finner i norge, f.eks. :)

Kjempefine ting du har kjøpt iallefall, falt skikkelig for de søte små krukkene ♥

Ha en strålende dag :)

Klem fra Linnie ♥

Størstepia sa...

HIhi, jeg elsker å gå å shoppe på Nordby - særlig på Søstrene Grene og Babyproffsen og spise på den lille pizzarestauranten:-) Men har nesten aldri tid til å dra dit da:( Prøver å dra enten tidlig eller sent om jeg skal dit og holder meg unna lørdag- og søndag formiddag.
Herlig ting du hadde funnet Mona;-)
Grattis med FFK seier igår forresten;-)
Klem fra størstepia

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Jeg syntes det faktisk er litt kos med svenskehandel jeg da ! ;) Og er alltid innom de interiør forretningene det er å finne på Norby senteret. ♥ Fine ting du har kjøpt deg, og jeg har noen lignende telysholdere fra Lisbeth Dahl, så da har jeg sikkert de i det andre designet du så på. ;)

Gratulerer med seier ! :)

Ha en fin kveld videre ! ♥ Har fått med meg at du er et nattrangel også. ;)

Klem Anette

Evige Ting sa...

De lysestakene fra lisbeth dahl er utrolig fine! Har så lyst på slike! Hmmm vår gave til meg selv? hihi

Ha en fin dag da. Shopping er best i rolige omgivelser - men ser ut som din var verdt d :

KLEMe

Drømmeskyen sa...

Hei og hopp!

Det ligger to ting og venter på deg i bloggen min:)

Klem fra Hilde