onsdag 16. juni 2010

Flaskende godt

Vi har hatt noen fine sommerdager i det siste. Jeg skulle ønske jeg kunne si varme sommerdager, men det har vært alt annet enn varmt. Kald vind har gjort så jeg har måttet gå inn, istedet for å ligge langflat på verandaen og nyte sol og varme. Ja, jeg lengter tilbake til Tyrkia. Savner å slikke sol og det er nesten så jeg vurderer å ta noen soltimer for å holde fargen vedlike.


Heldigvis finner jeg trøst i innkjøp. Har ønsket meg saftflasker med gammeldags kork og på -nille hadde de fått noen koselige og sommerlige flasker til 29,90. Siden de var så billige tok jeg de 2 siste. Fant også tilsvarende søte glass til 59,- for 3. Så her om dagen fyllte jeg opp med saft og litt kjeks i min eneste Green Gate skål og satte meg ut i "kulda". Brrr... Ble ikke sittende lenge for å si det sånn, men det smakte med saft og kjeks så lenge det varte.


Liker ikke å si det, men jeg får litt sånn dårlig følelse om en varm sommer når forsommeren ikke er varmere enn dette. Men kanskje det er det som skal til, at vi sparer på varmen til vi virkelig vil ha den. Det hadde vært innmari fint, for jeg bestiller godt ferievær hvert år. Men skulle den ikke slå til så har vi jo alltids restplass.no...


12 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Fiiiine flasker og glass! Det er så koselig med den gammeldagse korken!

Ja, helt enig. Jeg vil nok bli mer fornøyd med en grå kjole enn en rød. Det er bare så vanskelig å finne grå selskapskjoler. Umulig så og si. Håper og krysser fingrene for at kjolebutikken på Hamar lever opp til forventningene.

Kjipt å bruke så mye penger på en kjole man bare bruker en gang iallefall. Skulle ønske jeg var flinkere til å sy og hadde noen uker på meg, så kunne jeg jo sydd meg en. Hehe.

Ha en god natt!

Det lille huset med druehagen sa...

Hei og takk for koselig kommentar inne hos meg. Flott at du vil være med på Give away, da fant jeg deg:) Slenger meg på hos deg jeg.
Ha en flott dag.
Klem fra Gro-Beate

Thing sa...

Ja, jeg for min del sjekker restplasser hver dag... hehe..

Koselige bilder! :)

♥ Linnie ♥ sa...

Hehe, ja...
Har hutra noen dager i "sommervarmen" selv ;)

De flaskene der er søte ja, falt også for fristelsen der, hihi ;D

Ønsker deg og dine ei fortryllende helg :)

*Klem*

Linnie ♥

Lotte sa...

så søte flasker:) deilig å finne sånne ting på -nille så man slipper å ruinere seg helt, samtidig som det hjelper veldig på humøret;)
har mine tvil om den sommervarmen selv for å være ærlig..:/ *krysser fingrene*
klem<3

Størstepia sa...

Så fine de flaskene var!!
Så de i reklamebladet til Nille, men de er sikkert solgt ut overalt de da:-(

Helt enig, det MÅ jo bli en bra sommer i år, for ifjor var det kjempebra fra midten av juni - slutten av juni, mens juli var bare kjip:-(
VI satser på motsatt iår!!!

Stor klem fra størstepia

Lotta sa...

Heia. -så koselige flasker og glass. Nille har noen skatter se:) Blitt bedre siste åra syns jeg:) Lekkert! Tusen takk for utfordring:)Har tatt den før bare uten bilde... hehe og her ingen jeg er fornøyd med tror jeg.haha:)

Ønsker deg en fin kveld!
Klemmer:)
Ps. Skulle bare si at jeg ikke har glemt 365 dager give awayen;) Plutselig får du en pakke i posten!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Nille sa du...? Mulig jeg måååå innom en tur da...? ;P FINE!

27. juni 2009 var det 30 varmegrader. 27. juni 2010 kan det godt være LITT kaldere, men finvær ønsker vi oss. Bursdagsselskap hele neste helg, hadde vært fint med godvær og mulighet til å være ute.....

;)


GOD HELG!!! :)

Vibeke :)

LykkeLise sa...

Wow! Du har så mange bra tips på rimelige, fine ting altså:) Imorra skal jeg ta turen til Nille, for disse flaskene var superfine ♥ Flinka:)

Jeg har en dårlig følelse for denne sommeren jeg også:S Har ikke lyst til å møte høsten uten en god sommer først...orker ikke det etter den lange vinteren vi hadde..sukk...
Da må det nok bli restplass ja;)

Ønsker deg en flott helg:) Med sol;)

Klem Lise

susan`s side sa...

Sv. ang neglene; jeg betale 349 og de holder iallefall 1- 2 mnd. avhengig hvor fort neglene dine gror.

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Dei flaskene frå Nille er så fine! Eg har sikra meg ei..men trur eg må ha fleire, og glas og;) Billeg er bra;)
Tusen takk for koslege helsingar hos meg, det varmer:)
Ha ei flott helg!
Klem:)

Huset på øya sa...

Heisan,
Takk for kommentar hos meg! Flaskene du nevnte er kjempesøte, fint m denne borden/blomstemotivet på. Barna her synes det er ekstra stas å både drikke vann :o) og saft av våre flasker !

Kjempekoselig blogg du har. kommer garantert tilbake snart!

klem Vibeke