søndag 15. august 2010

Hvilke blader leser du??

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er noen bokorm. Jeg kan faktisk telle på en hånd antall bøker jeg har lest hele livet. Slå den... Men det betyr ikke at jeg ikke liker å lese. Jeg har bare ikke tålmodighet til å sitte stille og lese. Konsentrasjonen varer sånn ca til 6 linje. Da tenker jeg mer på hva jeg skal lage til middag eller om jeg skal bråbestemme meg for å støvsuge. Der har du meg...


Blader derimot er mere meg. Da kan jeg avbryte når som helst. Har barn som ofte roper "Mamma"!! Hadde det vært en bok, hadde jeg følt at jeg måtte lese til neste punktum for ikke å dette av lasset. Med blader kan jeg fullføre en novelle på 10 min. Omtrent så lenge som tålmodigheten min varer når jeg leser. Ja, jeg er en merkelig skrue.


Mitt favorittblad er Allers. Det har det alltid vært, for det er så mye variasjon. Liker "Bli ny"-reportasjer, oppussing og interiør, noveller fra virkeligheten og håndarbeid. Tro det eller ei, men jeg har aldri kjøpt meg et interiørmagasin. Har lest noen, så jeg er ikke helt på jordet. Jeg synes de rett og slett er for dyre.


Inspirasjon henter jeg heller hos venner og kjente, diverse blogger, Allers (så klart), IKEA og interiørprogram på tv. Og så tråler jeg møbel- og interiørreklamen i posten fra Kid, Skeidar, Bohus og alle de andre.

Inspirasjonen er det ikke noe i veien med.


12 kommentarer:

Beate sa...

hei vennen!
det går nok mest i interiørblader her i gården ja... også abonnerer jeg på scrappeblad fra usa (hm, blir ikke alltid åpnet...)

ellers liker jeg godt norsk ukeblad og kk.

klem beate

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Eg er bladoman og les det meste:) Abbonerer på Maison, Boligplus, Mamma og Isabella. Har sikkert interiørblad for fleire tusen kroner liggande til min kjæres store frustrasjon;)
Enig med deg at det er mykje greiare med blad, men det går med ei bok i ny og ne og..men bruker laaang tid på dei:)
Kosleg at du vart glad for awarden:)
Klem:)

Fru Ruud sa...

Jeg leste veldgi mye bøker før, men nå er det lenge siden det har vært tid til det. Abbonnerer på Rom123 og pleier ikke kjøpe flere blader heller. Finner stort sett inspirasjon i blogglandia eller hjemme hos venninner...
Ha en fin kveld videre!
Klem Annette

Tulip sa...

Koselig blogg!

Ja det er mange fine ukeblader å velge i. Synes også Allers er et fint blad.
Leser stort sett bare interiørblader, ellers noen ukeblader når jeg besøker min mor!

Ha en fin dag!

Størstepia sa...

Og jeg har det helt motsatt, hehe...
For jeg har aldri roa til å sitte å lese et blad. JJoda, på flyet og på stranda og sånn, men ikke hjemme. Derfor leser jeg heller bøker på senga. Da får jeg endelig roen til å konsentrere meg:-)

Moro at vi er forskjellige da, det er jo det som gjør at det er moro å lese andre blogger:-)

Du var sikkert på kamp idag også du?!?! Jeg fikk ikke vært der fordi mamma har bursdag idag og det var familieselskap...
Bra det ble uavgjort da - må jo heie litt på begge jeg:-) BOr jo i den ene byen og kommer fra den andre, hehe...

HA en kos søndagskveld!
Jeg har første dag på jobb imorra... Æsj, kjedelig at ferien er over alt...

Klem fra størstepia

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Leser igrunn ikke så mye blader... Men jeg liker Allers jeg også :) Kjøper det sjelden, da...

Abonnerer på BoligPluss og Det Nye Shape Up, så de to er de eneste jeg leser fast :)

Lotta sa...

Hei hei!
Jeg leser nesten alle interiørblader jeg kommer over...Bare ikke de med veldig mye design og dyyyyyyyyyyre kommeraldritilåeieselvomjegvarrikmøbler...hehe Kjøper gjerne med meg fra Sverige, England eller om jeg er i utlandet da..

Frimarkedet ja... Koster 150 kroner..Lurt å møte opp tidlig...Kanskje klokken 08.00 for å få plass. Mamma og de var der 08..jeg kom snikende fra Drøbak klokken 12..Kaos på morgen her..hehe. Fikk solgt litt over halvparten av det jeg hadde med og tjente ca 1000 kr(ikke værst for skrot og klær som skulle kastes).

Klem til DEG

Ps. Fin bloggen din har blitt æ:)

micano sa...

Allers ja, det har jeg nesten aldri lest. kanskje jeg skal gi det en sjans... :-)
Jeg leser rom123 og bolig pluss som jeg abonnerer på. Og så hender det at jeg kjøper kk og kamille :-)

Lima sa...

Hei på deg, og håper du har hatt en toppers sommer? Det kan virke sånn:) Vi har vært på hytta og kosa oss, og nå har mannen begynt å kle om veggen hjemme:) Bytter vinduer og får opp noen fine klosser, gleder meg.
Blader er jeg glad i og, men er i tillegg en skikkelig bokorm, leser alt jeg kommer over.
Favorittbladene mine er Vakre Hjem, Bolig Pluss, Rom 1 2 3, KK, og alle blader som har med mat og vin å gjøre. Var så heldig tidligere at mamma og pappa drev en Narvesen butikk, da var det blader i fleng. Nå må jeg kjøpe de selv, og det kan bli dyrt ja! Holdt jo på å glemme favorittbladet mitt da, NEMI! Ho er fin!
Ha en kjempefin august videre, så snakkes vi.
Kos fra Linda

Frk:Twil sa...

Hihi!
Jeg har akkurat nevnt allers i mitt innlegg! Fordi vi fant tusenvis av gamle (avis) allers i husveggene her. daterrt fra 1929-1931!! Moro.. Sendte inn til Allers om det, så de hadde det med på leserens side(eller hva det heter). da kjøpte jeg selvfølgelig den utgaven. og ble positivt overrasket over allers. mye mer innhold enn hva jeg har fått med meg tidligere!

Jeg abonnerer på Bolig pluss, det eneste interiør bladet jeg KOSER meg med,. Mange av de andre syns jeg blir dor like hver gang, og kjeder meg rett og slett! Da lesrer jeg heller en spennende bok!!! Pløyer gjennom en bok i uken i gjennomsnitt. Godt jeg har en pappa med lesedille, ellers hadde det blitt veldig dyrt i lengden.. Kjekt å byttelåne..

Ha en super dag KLemmer

Bustenellik sa...

Selv er jeg bokorm, men elsker blader også. Jeg holder (som gamlingene sier) Norsk Ukeblad og Woman, også "arver" jeg Hjemmet. I tilegg kjøpes det et BoligPluss i ny og ned. Også snikleser jeg mannens "arvegods", nemlig ViMenn. Så det så :D

ELIN sa...

Alltid koselig å lese blader - det blir mest en ferie syssel for meg. Er veldig glad i blader som Cosmopolitan og Kamille jeg da, men abbonerer på Foreldre og barn og Mamma. Kos deg med bladene dine! Herlig med inspirasjon. Klemmer fra Elin