mandag 27. september 2010

Alt på et brett

Nok en helg er vel overstått og vi besto denne gangen også. Nå farer ukene avgårde og snart må jeg begynne å tenke på julegaver (iiiiiik...). Som i fjor har jeg også i år tenkt å starte tidlig sånn at jeg er tilsvarende tidlig ferdig. Har mange ganger gått på lille julaftten og vært helt blank på hva jeg skal kjøpe. Men da har det bare vært snakk om suppleringsgaver eller at vi har fått fra noen som jeg ikke hadde tenkt på fra før. Men likevel, DET er et styr.


Da jeg i forrige uke fikk hentet frem høstfargene her i heimen var det noe jeg måtte omorganisere. Jeg elsker disse lysestakene, og liker best at de står samlet (sammen er de sterke...). Enten det er rett på bordet eller samlet på et brett. Nå var det brettet sin tur.


Jeg må innrømme at jeg jukser med bildene. Det vil si at jeg redigerer de før de publiseres. Ikke mye, men litt på skarphet og farge. Vi har vinduene i huset litt feil plassert i forhold til lys og jeg synes bildene lett blir både mørke og "gule" og det liker vi ikke. Men likevel føler jeg at jeg kan stå inne for bildene 100%. Det er ikke store forskjellen fra orginalen uansett.


Marimekko'en har også fått plass på dette brettet og sammen med noen kongler fra DK synes jeg det ble riktig så fint. Kan ikke ha lilla overalt og siden jeg har satset på lilla, grått, hvitt og sort, så synes jeg dette smelter fint inn i det andre. Nå skal jeg snart ut og finne kastanjer som jeg skal ha på trappa.

Ha en fin solskinnsdag.


11 kommentarer:

FruLisa sa...

Kjempefin! Lysestakene, konglene og alt var lekkert. Takk for inspirasjon:-)

Jeg redigerer også bildene som regel, det er noe med mangel på lys inne..

ha en fin dag & kos deg på kastanjetur:-)

Klem

Martilie sa...

VAKKERT! Elsker å samle ting på et brett. Konglene gjorde susen og det ble bare nydelig!

Nyt dagen!

Klem fra Tove

Lene Christins verden sa...

Så fint, MC♥
Helt enig at lysestaker må stå samlet.. Det er fra gammelt av at de skal stå laaangt ifra hverandre..
Typisk for de som ikke har peiling er å sette en lysestake på hver side med en blomst i midten... Uff, det er det værste jeg ser!!
Ha en fin uke..
Klem

ELIN sa...

Kjempeflott, Mona Christin. Liker så godt masse lys om hlsten, og kongelene falt så naturlig inn. Ha en ny flott uke - tror det er meldt strålende høstvær. Klemmer fra Elin

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så flott det var! Eg og har ei dille på lysestaker som står samla i gruppe:) Lekkert med kongler, kanskje eg skal plukke litt når vi skal på skogstur imorgon:)
Eg er så smått begynt å tenke på julegåver eg og..veldig greit å vere tidleg ute, slik at ein kan kose seg med andre ting i desember:)
Ha ein flott dag!
Klem:)

Hegeslilleboble sa...

Nydelig, du er flink til å få det fint rundt deg:). Ha en strålende dag videre!

Ninas Interiør sa...

Så fine lysestaker! Koselig pyntet brett med kongler på. Nå må jeg snart ut og finne meg noen, jeg og. De hører liksom høsten til!:)

Ha en fin uke! Klem Nina

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

ÅÅåå, nå hadde jeg skrevet lang melding, åsså klikka det!

Uansett! Kortversjonen blir: elsker mange lysestaker sammen! Kjempefint!! Må kjøpe flere selv, tipper min kjære blir glad for det!

Håper du har hatt en nydelig dag!
Klemklem!

Synnøve sa...

Så fint det er med og samle lysestakene sammen på brettet.

Nydelige bilder.
Ha en fin kveld
Klem

Hjemmekjær sa...

Hei!
Hyggelig spor du hadde lagt igjen inne hos meg:)

Kjempefint fat du har stylet med masse flotte lysestaker! Nå skal jeg titte litt mer her inne hos deg. Er alltid gøy å finne nye blogger:)

Ha en fin kveld!

Drømmeskyen sa...

Det ble bare alldeles lekkert! Så skikkelig ekslusivt ut også:)

Klem fra Hilde