onsdag 15. september 2010

Jeg er på gang...

I dag har jeg startet mine høstforberedelser. Det vil si at jeg er i gang med å ta bort sommeren i stua og henter frem høsten. Må ærlig innrømme at det er med vemod, men livet går sin gang. Og når jula er over så kommer jo det sommerlige og lyse frem igjen, og det er ikke så lenge til.


Denne høsten, som i fjor, går det i lilla, grått og hvitt. Farger som harmonerer fint sammen. Kjølige egentlig, men høsten er jo en kjølig årstid.


Er så glad jeg fikk sprayet ferdig lyshusa for de er så herlige og dekorative. Ønsker meg fler, og gjerne de orginale.


Liker godt Lack-hyllene fra Ikea. Har hatt bjørefinér en stund nå og føler egentlig for litt forandring. Korttenkt som jeg er så har jeg allerede kjøpt hvite som jeg skal ha opp. Men disse må da være ypperlige å hvitmale og da kunne jeg spart meg de 4-500 kronene. Tenkte jeg på det? NOPE. Det er lov å tenke lenger enn nesa rekker, Mona...

Ha en fin høstdag.


13 kommentarer:

aase sa...

Høsten er deilig, lys og puter gjør susen iden rette fargen. Flotte sink hus du har fått deg også. Jeg har også et rødt og tror det må sprayes ja...Hvor kjøper du sink spray? Har ikke funnet det enda....

Ha en flott høstdag, her er det kaldt selv om sola titter fram!

June sa...

Kjempekoselig! Jeg ønsker meg også zinkhus! Såå fine!:)

Ha en fin høstdag!

-June

MumsiMumsan sa...

Hei!
Der passet jo husa perfekt!
Nydelig sammen med lilla.
Syns som deg at høsten er litt lilla. Kommer kanskje av all lyngen?
Ha en flot dag, og ja, de er nok super enkle å male :O)
Mumseklem fra Vibece :O)

stina sa...

Så fine hus! Akkurat som høsthus med masse lys og varme i...
Lykke til på MR i morra.
Tenker på deg.
Klem fra meg.

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så kosleg du har pynta. Dei husa vart kjempefine i zink. Eg har same i kvitt:)
Når det gjeld kjøkenhylla har eg berre pussa og måla 3 strøk. Men eg ser at kanskje det hadde vore lurt med grunning. Kvistlakk trur eg ikkje er nødvendig. Men obs! ..eg er ingen ekspert;)
Ha ein fin kveld!
Klem:)

Ellemell sa...

kjekt med forandring i stuen.. lilla og grått er nydelige farger sammen- og hvitt da!

Nå skal jeg på ikea:)
fin kveld til deg!:)
klem ellemell

ELIN sa...

Så flott og høstlig dte har blitt hos deg. Blir nok lilla hos meg i år også - har masse av det fra i fjor, og synes egentlig det er ålreit. De tekstbildene dine er kjemåefine! Ha en flott høst, Mona Christin, og snart er det helg igjen :) Klemmer fra Elin

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Ja, du er jammen på gang, Mona! :) Kjempefint og høstlig hos deg... Herlig!

Klem!

Fru Ruud sa...

Koselig pynt på hyllene!! Det er jo raskere å kjøpe nye hyller da...så du får trøste deg med det!!! Litt trist når sommeren er over, synes det er det med hver eneste årstid egentlig, er litt sjarm med de alle sammen!
Det lilla pleddet er hjemme strikket, faktisk... Det er de gigant nøstene som går over i en annen farge (om du vet hva jeg mener). Den lilla på bildet er den mørkeste så går den over i lysere lilla, blir brede striper. Pleddet er akkurat passe stort til å legge over seg i sofaen! Har strikket flere forskjellige da jeg jobbet natta, måtte ha noe da å henge fingrene i når lysten på søvn kom snikende...
Ha ei god natt!
Klem Annette

Størstepia sa...

Så fint du har pyntet!
VI elsker de LACK hyllene vi også, de passer så fint overalt:-)
Men ja, det er sikkert greit å male dem, men da sparte du deg for den jobben, også kan du jo bytte tilbake til bjørkefarge når du får lyst til det:-)

Ha en kos torsdag!
Håper de finner ut av det med ryggen din!

Klem fra størstepia

Ruter & Hjerter sa...

'Jeg er også litt der i høst modus.. litt vekk med det helt lyse og frem med litt mer høst aktig ting:) husene er bare skjønne:) ha en flott dag:)

Anette Willemine sa...

Det er så lekkert med grått og lilla! Jeg har dessverre ikke noe særlig grått her i huset, så sink passer litt dårlig her. De husene er jo så morsomme. Kanskje jeg heller kunne malt de i en annen farve? Mmmm, der fikk jeg litt å tenke over.

Ønsker deg en deilig torsdag, Mona!

Klem,
Anette Willemine

Jatte sa...

Kjempepent med lilla nå på høsten, skal selv ha inn litt lilla nå ♥

Har også ett slik rødt hus fra Rema1000, det ble jo kjempefint når du hadde sprayet det, det skal jeg sannerlig gjøre jeg også tror jeg!!


Ha en fin Søndag,
Klem Jatte♥♥