torsdag 9. september 2010

Svart & hvitt

Mitt nye flotte møbel har endelig fått sin plass i stua. Føler også at denne plassen er midlertidig. Ikke lett å plassere et møbel som står i sterk kontrast til alt det lyse og Ikea-aktige.


Lyster vel i bunn og grunn på en skikkelig omgjøring, men ofte ser jeg meg blind. Og bilder og lamper på veggene binder møblene der de står. Er så tråkig å få alle de fæle hulla i veggen som ikke lar seg dekke til når en flytter på ting. Vi har huntonitplater på veggene og hull lar seg dårlig behandle.


Her om dagen ble jeg skikkelig inspirert av Fru Fly sine synstestbilder og lagde mine egne. Hadde noen rammer liggende her som manglet innhold. Tekst er så fint og gjør rammene litt personlige. Merket at jeg fikk blod på tann og det hadde virkelig gjort seg med noen flere rammer.


Denne herlige trådsnella så jeg på bloggen Husets Hjerte og den måtte jeg bare ha. Den er fra Kremmerhuset. Mye lekkert der nå, som vanlig. Og jeg må virkelig skjerpe meg for å ikke gå helt amokk. Den, den, og den... Og ihvertfall denne... Noen som kjenner seg igjen??


Det er jo egentlig et skrivebord/databord dette her. Da jeg knipset bildene, syntes jeg at data'n gjorde seg lite pen og da fjernet jeg den for anledningen. Men til vanlig er dette bordet mitt faste bloggested.

Ha en fin t☺rsdag.


19 kommentarer:

Marianne sa...

Liker den lampa de veldig godt,den klokka og det andre stæsjet også. Flott bloggeplass dette:)

Ha en fin dag.
Marianne

Lilla Kullan ♥ sa...

Så snyggt!

Vi har sålt möbler och massor av saker för att ha mindre att städa här hemma. Det var väl inte så mycket innan, men jag ville ha det ÄNNU lättare med städningen, så då har vi målat några väggar och en del saker som vi redan hade hemma.
Svart, vitt och grått är det. Jag brukar ha rosa också som accentfärg på hösten och vintern, men nu har jag tröttnat på rosa. Kram Stina

Lilla Kullan ♥ sa...

Så snyggt!

Vi har sålt möbler och massor av saker för att ha mindre att städa här hemma. Det var väl inte så mycket innan, men jag ville ha det ÄNNU lättare med städningen, så då har vi målat några väggar och en del saker som vi redan hade hemma.
Svart, vitt och grått är det. Jag brukar ha rosa också som accentfärg på hösten och vintern, men nu har jag tröttnat på rosa. Kram Stina

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei...så fint! Ser ut som en koselig plass å sitte! Og så fine ting. Jeg måtte ha med meg noen trådsneller fra Home&cottage igår og jeg da. Kanskje jeg har fått litt dilla. Og jeg til og med husker at jeg så disse trådsnellene rundt juletider og tenkte: hva skal man med de da...? Men sånn er det vel!! Ha en deilig torsdag da!!!Klem

Beate sa...

hi,hi.. du er herlig!
lekkert stylet på pc-bordet (uten pc...)

nyt dagen

klem beate

FruLisa sa...

Likte dette kjempegodt jeg - veldig fint med svart og hvitt - og den lampa di var veldig fin:-)

ha en finfin dag.

Lisa-klem

Bekka sa...

Så koselig bloggepult du har. Jeg syns alle tingene står veldig bra til hverandre.
For en total omflytting på mange møbler og ting kreves det nesten sparkling og maling av vegger først for at det skal se pent ut etterpå, så det er jo litt tiltak, men så er det jo sånn at forandring fryder også da :)
Ha en fin torsdag! Hilsen fra Bekka

Mona sa...

Hei på deg, den lampa var bare så fin...kan man spørre hvor du har fått tak i den. Flott bloggplass da, ha en herlig høstdag, klem fra meg.

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så fint du har ordna det!
Den lampa di er berre så fiiin!
Og slike plakater fekk eg og lyst å lage. Har endeleg fått farge til printeren igjen..så kanskje eg skal utfolde meg litt;)
Kremmerhuset er ein "farleg" butikk. Går sjelden tomhendt ut derifrå;)
Ha ein flott dag!
Klem:)

mammaKine sa...

Så mye fint!
Sv; Ja vi var i Side. Eller litt utenfor Side egentlig. Var dere i selve Side eller?
Klem fra K.

Huldra sa...

Sort gjør seg blant en hvit hverdag ja, men skjønner det kan være vanskelig å plassere. Lekkert dandert, og flott med gode ord i ramme. :)

FruFly★Heidi sa...

Kjempefin datakrok! Og veldig koselig å kunne inspirere. Håper du har en fin torsdag, her er det ganske sommerlig ennå!:) Klem Heidi

fruU sa...

Så gøy at det er flere som liker Kremmerhuset.De har ting for mange stiler. Selv kjører jeg litt moderne retro hjemme, og er overrrasket over hvor mye jeg finner på Kremmern. Mange kule skilt der for tiden. Fin krok du har da.

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei...hvis du vasker sjablongen mellom hver bokstav går det bra. Og du må jo uansett ta en pause mellom hver bokstav da den skal tørke. Hvis det er vanlig vannbasert så gikk det greit her hvertfall..Lykke til!!

Siljes Hobbyrom sa...

Så mye fint pynt det var her!!
Å jeg ble nysgjerrig på helhetsbilder av møbelet ;)

Jeg spiller fotball på det lokale damelaget. Må jo holde seg litt i form ;) Og så er det jo så morro!

Ha en fin kveld ;)
Klem

mammaKine sa...

Vi var i Kumkøy. Ca 15 min unna Side tror jeg. Det var vanvittig varmt da vi var der. Mellom 35-40 grader HELE døgnet. Men det var sol hver dag da. Så vi holdt ut! Vil gjerne tilbake igjen. Men en uke var litt liten tid.
Ha en fin kveld.

ELIN sa...

Så stilig bloggpult du har fått deg - kjempeflott. Å nei, jeg som var i Torvbyen i dag, også glemte jeg Kremmerhuset - huff :(. Lykke til på MR forestten, og ha en god helg! Klemmer fra Elin

Vibeke / Mammas Hus sa...

Kjempekoselige bilder!

Håper du har gode dager.

♥ Vibeke :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Kjempekoselige bilder!

Håper du har gode dager.

♥ Vibeke :)