lørdag 16. oktober 2010

Overnattingsbesøk

Overnattingsbesøk er alltid poppis. Denne helgen har 8 åringen hatt ei venninne på besøk, fredag til lørdag. I all enkelhet laget jeg pastasalat med kylling. Kom med forslag som pølse og pf, nuggets og pizza, men det fristet ikke. Derfor ble det pastasalat, noe som falt i smak. Og litt godteri så klart. De sovnet sent, men det hører med.


Like klær er et must.
De er rare.


5 kommentarer:

Marianne sa...

akkurat som besteveninna mi og meg, alltid like klær. Kos med overnattingsbesøk.

Ha en fin høstweekend videre.
Velkommen innom til min give away:)

marianne

Fru Ruud sa...

Pastasalat med kylling høpres deilig ut!!!
Har helt glemt å takke for oppskriften på skinkesnurrene dine! Har laget dem mange ganger nå, både til gjester og bare til oss. Severte de med salat til når jeg hadde gjester. De var kjempe fornøyd, og jeg fikk servert det samme hos venninnen min senere, pluss at en kollega ringte meg for oppskriften dagen etter hun hadde vært her... Så tusen takk for et enkelt men åååå så godt mat-tips!!!
Ha ei fortsatt god helg!
Klem Annette

Størstepia sa...

Så søte de er!
Det er superviktig med like klær altså!!!

Håper lørdagen din var fin!

Klem fra størstepia

Martilie sa...

Så herlig! Måtte smile litt for minstejenta vår skulle bort på overnatting og jeg mått finne annen pysj for de skulle ha pysj med røde hjerter begge to.. Er visst en ting i tiden :o)

Ha en deilig kveld og helg!

Klem fra Tove

ELIN sa...

Så kos med små gjester på overnattingsbesøk, og så herlige de var i like klær! Ønsker deg og dine en flott søndag :) Klemmer fra Elin