lørdag 6. november 2010

Det går tregt

Det er en stund siden jeg først vurderte å bytte ut mine Lack-hyller i bjørk til fordel for hvite. En god stund, faktisk. Tanken var å få opp de hvite den dagen taklistene også ble hvite. Da blir forandringen større og mer synlig. Som dere sikkert skjønner så har det altså ennå ikke skjedd, og jeg har fortsatt gleden av forandring tilgode.


Det er ikke vanskelig å se at hvitt hadde gjort seg her. Jeg er ikke direkte lei av disse, men forandring fryder.

Maling av lister har jeg liten erfaring med, eller rettere sagt ingen erfaring "what so ever". Da er det enklere å spørre mannen, men av erfaring vet jeg at masing ikke hjelper. Det eneste jeg håper på da er at han får maleånden over seg. Jeg med min rygg klartrer IKKE opp på en stige.


Men litt pynt på hyllene er lov imens.

Ha en fin lørda.
Jeg er klar for julebord og Pernille Sørensen.


6 kommentarer:

RoseSommer sa...

Julebord/Pernille Sørensen?! Det høres ut som en super helaften. Den dama er bare helt utrolig. Hvordan kan en være så smart, pen, supermorsom OG hyggelig samtidig?
Nydelige bilder igjen. Har kost meg med dem og kikket litt mer på eldre innlegg nå.
Ha en fortsatt fin helg!

Villasol sa...

Vet at det ikke hele tiden hjelper og mase. Her i huset må jeg smiske litt for og få ting gjort. Kan du ikke bare male den hyllen da? Bildene dine er jo alltid fine. Du har det jo så koselig.
Ha en fin dag og kos deg på julebordet!

Klem Ingunn

Ellen - la bella vita sa...

Jeg var på Flink pike showet med Pernille for noen uker siden i Oslo!! Du kan glede deg! ;) Jeg kjente meg veldig igjen på mange eksempler hun kom med ;)

GOD HELG!! :)

ELIN sa...

Masse flott pynt du har :) Kos deg masse på julebord, og nyt kvelden! Klemmer fra Elin

LykkeLise sa...

Jaja...da gikk det som det måtte gå idag:( Tør nesten ikke håpe på at vi klarer kvalik..sukk... Vekk med Aune neste sesong!

Så kos med julebord da:) Og Sørensen er kjempemorsom, så du har nok kosa deg:)

Snakka med Bustenellik ang et lite lokaltreff en kveld på kafe? Du er med vel??:):) JAAAAA;)

Klemmer

susan`s side sa...

Jeg har faktisk malt min lack hylle. Gikk så fint som bare det, de var opprinnelige mørkebrune. Bare brukte heftgrunn og så et par strøk med hvit maling