tirsdag 23. november 2010

Julekuler og julehjerter

I år, som i fjor, blir det pynting med diverse julekuler og julehjerter i stua. Blandt annet. Disse kjøpte jeg i fjor og er like aktuelle i år.


De blir ikke hengende i juletreet. Til det er de altfor store. Men de pynter opp i skåler, på lysbrett og inni glasskap.


Vet ikke om noen blir forundret nå, men jeg har faktisk hatt de fremme siden i fjor. Litt her og der. Nå blir de tørket støv av og er så gode som nye.


Pynter dere med julekuler annet enn på juletreet?


12 kommentarer:

♥ Linnie ♥ sa...

Julekuler er artige og fine :)

Kjempefine julekuler du har der, men måtte le litt siden du har hatt dem fremme i ett år =)

Jeg sliter med å pakke bort julepynten, hvert år... Vil at jula skal vare leeenge, men mannen viser ingen nåde når den først skal vekk - neida, da skal ALT vekk, på én gang. *sukk*

Jeg liker å pynte med julekuler i forskjellige størrelser, f.eks. ved å henge dem i "klaser" på 3 eller flere (helst ujevnt antall) - i taket i et hjørne eller over peisen, henge julekuler i lysekrona er også aktuelt dersom man finner noe som passer der osv...

Fantasien som setter grenser bare =)

Vurderer å lage meg noen klaser eller noe annet dekorativt for å henge midt i hvert vindu i stua i år, med julekuler og sånt...
Får se...

Må være noe som ser bra ut, uten at det blir for mye ;)

Har til gode å legge julekuler i skåler og sånt, men alt har sin første gang - og noen ganger blir man hektet :D

Blir egentlig litt spennende for meg selv å se hva jeg finner på for noe i år, hihi ;)

Klem Linnie =)

Ellemell sa...

hei!

dekorativt med julekulene!
jeg har hatt et par fremme- noen som er ekstra fine...:)

Vet ikke hvordan jeg skal pynte til jul iår... Har ommøblert litt, så nå far ikke alt sin faste plass! i tillegg er jeg blitt litt lei av de julepynten jeg har hatt tidligere... kanskje det blir mye nytt?:)

ha en fin dag!
klem ellemell

Ellen - la bella vita sa...

Åh nei det gjør vel ingenting om det er julekuler. De var jo kjempe fine :) Jeg syns sølv er innmari fint. Passer jo like fint om sommer som om vinter :)

Klem Ellen

Anonym sa...

nydelige kuler:) har noen av de selv også.. er koselig å pynte litt rundt omkring med kuler. De er jo umulig å henge på treet.

Veldig spent på hvordan det skal gå med et tre her i år overhode.. med tanke på lille ramp;)
juleklem

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg har en trollhassel jeg henger noen i. Får se jeg finner noen så fine som du har, så kan jeg ha de i trauet... :)))

Martilie sa...

Skjønne kuler..

Jeg har kuler liggende på de store lysfatene mine. I skåler - og noen skjøre glasskuler i de store vinduene.. Kjøper noen nye hvert år - er jo alltid noe man bare MÅÅÅ ha :o)

Nyt dagen!

Klem

Jennys fire vegger sa...

Kjempefine kuler! :o) Syns det er lekkert å se andre pynte rundt i fater så kanskje jeg og skal prøve meg i år. :o) Jeg har en del litt store som får henge sammen i bånd fra taket, i et hjørnet f.eks. Lekre bilder!

Og det ser ut til å gå veien får ffk nå, så da har vi mange spennende lokalderbyer å se fram til, både på gress og is! :o)

Ha en fin dag videre.
Klem fra Jenny i sarp

Fru Ruud sa...

Jeg har lagt de største kulene på fat sammen med litt granbar, i fjor så ble noen av de litt mindre også lagt på fat frem til juletreet skulle pyntes... Må snart i kjelleren etter kassene så alt blir klart til helga...om jeg er hjemme da... alt blir litt med spørsmålstegn for tiden...
Ha en fin kveld!!
Klem Annette

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så fine julekuler!
Skjønner godt at du har brukt dei heile året. Kan jo ikkje gøyme vekk dei der;)
Trur eg må ta meg ein tur på loftet etter julepyntkassene...eg sliter med å huske kva vi har. eg kjøpte ein del ifjor i ammetåka;)
Ha ein fiiin kveld!
Klem:)

Hverdagslivet sa...

Nydelige kuler! Ja i dag finnes det så mye fine julekuler og pynt til juletreet at det vil være synd å kun ha dem på treet og ikke andre steder i huset. Liker spesielt godt sølv og glass, det pryder hjemmet mitt til jul, sammen med rødfargen, den bare MÅ jeg ha:-))

Ha en fortsatt finfin kveld.
Klem fra Anne Karin

Mona sa...

Lekre kuler, trenger noen nye til juletreet i år. Så koselig å pynte litt i adventstida...ha en fortsatt fin dag....klem

stina sa...

Kuler er kult vet du...
Man kan jo legge noen i en høy glassvase sammen med lysslynger...
...eller i en sinkbalje (stor eller liten) på badet.
Eller som jeg gjorde i fjor,
ute i en stor kurv sammen med granbar...(litt store kuler da.)
Ha en kul dag!
Klem fra meg og lykke til i morra!!!