onsdag 29. desember 2010

Moroa er over...

Det er like før vi bikker nyttår og da er jula over for denne gangen. En drøy måned med julestyr, shopping og pynting har gått fort og har kommet til veis ende. Noen vil nok si at det er vemodig, men for min egen del er det helt greit. Jeg liker julen, ikke misforstå, men jeg blir nok metta av at butikkene har hatt jul siden oktober.


Det går mot lysere tider og dagene blir lengre for hver dag som går. Om et par måneder vil vi merke det på kroppen og da får jeg automatisk litt tidlig vår-følelse. En god følelse som fører med seg lysere farger i heimen. Etter en lilla høst og rød jul blir det godt.


Jepp, julemoroa er over.


7 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Den er definitivt over for meg og, og jeg GLEDER meg til Lørdag da jeg kan kaste ut juletreet;) Ungene syns det skal stå til over nyttår, så da får det vel det da...
Men nisser og rødt er på full fart opp i eskene sine i boden - jippi!
Nå er det pasteller mor vil ha i heimen, og den hvite julepynten kan få stå litt til, vinterpynten, det er jo bærre lekkert!

Ha fortsatt herlige romjulsdager, med eller utne julepynt, hihi...

Klem Line

Fiolkransen sa...

Enig med deg at jula i butikkene begynner for tidlig. Julepynten forsvinner i helga, men beholder adventsstakene litt til.. det er jo så mørkt ute ennå.

klem fra Thea

Hannepålandet sa...

Slik er jeg også, koselig med juleforberedelseer og pynting i slutten av november og desember. Men så er det slutt, juletreet og den røde julepynten går lørdag og søndag:)
Det skal bli godt:) Nytt år og en ny start for heimen;)

Ha en fin dag
Klem

FruLisa sa...

Tusen tusen takk for den fine kommentarene ang bildene mine - ble veldig glad da jeg leste den ♥ Godt med en varmende kommentar i kulda, 20 blå igjen i dag:-( Simen er sjuk, så tjoho litt av ei jul:-)

Gleder meg også til å få bort igjen jula. Gleder meg til å vaske bort barnåler. Den hvite pynten kan få være igjen, men jeg må definitivt få inn litt lysere farger nå. Rydde bort litt og få en ny start. Alltid slik etter jula. Ikke har jeg pyntet lenge før jul heller, men det er nokså intens med denne julepynten....

ha en finfin dag - Lisaklem

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Tihi, eg og går å lengter etter å kaste ut jula. Gleder meg til å få inn litt lettare farger! Og til våren, sjølvsagt:)
Ha ein flott kveld!
Klem:)

mammaKine sa...

Ja! Det blir deilig med vår og lysere dager. Herlig. Klem fra Kine.

susan`s side sa...

Jeg gleder meg også til vår og lyse dager. Kan du sende meg en mail så skal jeg sende over bilder til headeren min. Hvis du fremdeles kan lage til meg da.
mailen min er susan.grimstad@hotmail.com