tirsdag 25. januar 2011

Velkomstgave

Bestilte meg et velkomstabonnement på Bolig Pluss. 3 nr til kr 99,- eller noe. Som interiørinteressert kan jeg vel med hånden på hjertet si at jeg aldri har kjøpt meg et interiørblad før. Har lest de da, for all del. Da dette tilbudet dukket opp kunne jeg like så godt prøve.


Som velkomstgave skulle jeg få et smykke til en verdi av 499,- fra Nora. Her om dagen dukket det opp i postkassa og smykket falt i smak med en gang.


Lærrem med lekre anheng. Dette var MEG.


Nå vurderer jeg om jeg skal fortsette med abonnementet.

Ha en fin dag.


10 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Så flott smykke!

Ja, du MÅ ta turen inn på Åhléns neste gang du får mulighet. Det er masse fint der! Du finner helt sikkert noe du liker. :)

Gardinene var ikke så dyre. Litt over 200 kr. for 120 cm. tror jeg de kostet. Husker ikke akkurat prisen. Men billige nok til at man kan skifte av og til. :)

Ha en god uke!

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Kjempeflott smykke! Får håpe du er heldigere med leveringene av bladet enn meg.. Jeg har ikke fått blad i posten siden oktober... Har sendt mail flere ganger, men det kommer ikke noe blad... Nesten ikke irriterende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grr...

Kos deg med både smykket og bladet :)

♥ Monica ♥ sa...

Så herlig smykke. Jeg har abonnert på Bolig Pluss en stund nå og de har alltid sendt det til den tiden det skal komme. Jeg er veldig fornøyd med det bladet og kommer nok til å fortsette abonnementet i framtiden. Ha en fantastisk dag. Klem.

Fru R. sa...

Kos deg med interiør bladene. Jeg elsker interiørblader, og har en bunke nå som jeg enda ikke har fått tid å lese. De kan plukkes frem innimellom, får masse ideer og ikke minst inspirasjon.
Klem Mette

RoseSommer sa...

Jeg har ikke brukt mye penger på interiørblader gjennom tidene jeg heller, men jammen vant jeg et halvt års abo på det på en giveaway i høst! Liker bladet godt. Men fikk ikke sånt fint smykke jeg, da....:-)

Gollass sa...

Det smykket var knallfint, vel verdt et abonnement når slik en gave følger med på kjøpet;-)
Klem Elin
ps:jeg har sendt deg en award;-)

Fiolkransen sa...

Nydelig smykke!
Jeg abonnerer på det bladet, og er veldig fornøyd:) Lykke å komme sliten hjem fra jobb og finne et hyggelig blad i postkassa:)

Klem fra Thea

Fru Ruud sa...

Jeg abonnerer på Rom123, synes det er gøy når det kommer blad i posten så du burde forsette å abbonere på bolig pluss synes jeg, eller prøve Rom123. De har sikkert tilbud og velkomstgave der også...
Klem Annette

Ellemell sa...

nydelig smykke!
du får knipse det når det henger rundt halsen din... :)

klem ellemell

VillaVårfrubakken sa...

Vanligvis er en jo litt skeptisk til slike velkomstgaver, men dette smykket var da kjempefint. Ha en nydelig onsdag...klem fra Mona