lørdag 12. februar 2011

Enkel oppbevaring

Glass kan brukes til så mangt. Nå har jeg til og med begynt å samle på små syltetøyglass. Har laget et par lykter med ståltråd som jeg skal vise senere.


I alle år har snører og gummistrikker ligget i en skuff, godt strødd utover og godt viklet i hverandre. Et irritasjonsmoment som måtte gjøres noe med. Det er her glass kommer inn i bildet. Der ligger snører lett tilgjengelig. Gummistrikker likeså. Da jeg fant svarte gummistrikker hos Søstrene Grene, ble de i tillegg presentable.


Den lille trekassen skal beises. Noen gjetter sikkert hvilken farge den skal få? Helt riktig; Drivved. Den gir en gråbrun farge. Som om den har ligget i vann en stund og tørket.


Dymo'n er fortsatt i bruk og den er veldig praktisk. Vil vel ikke si jeg overdriver bruken, men i moderate mengder her og der.

Gratulerer til Stella Mwangi med seier i MGP. Melodien kan du høre på knappen under her.

5 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Glass er helt genialt, kan brukes til ALT og får aldri nok ♥ Sorte gummistrikker var smart!

Var innom LykkeLise-bloggen og fikk sett litt bilder fra treffet dere, så gøy;) Kan tenke meg skravla gikk ja, hihi...

Skulle gjerne sendt deg noen boller i posten, men de ble spist opp på 1-2-3! Men du, prøv den oppskriften på vaniljesukkerpakken og ta 1 1/2 pose rød tørrgjer, og husk og la den heve leeeenge før OG etter utbakingen, da blir de fløffie skjønner du;)

God Morsdag ♥

Klem Line

gode grunner sa...

Kjempefint! Jeg elsker enkle og praktiske løsninger som også er fine! Dymo er en morsom sak, som også er ganske flittig brukt her!
Klem

No.15 sa...

Så koselig det så ut med treff. Jeg har også sett på LykkeLisebloggen :-D

Du, den drivvedmalinga. Heter den det, eller har den en fargekode jeg burde vite om?

KLEM

Fru Ruud sa...

Jeg ønsker meg en sånn dymo. Det må stå på handlelisten til neste shoppingrunde. Har sett så mange som har den nå og blir helt misunnelig.
Ha ei fortsatt kos helg og god morsdag!
Klem Annette

Størstepia sa...

Er så deilig å få sånne småting i ordnede former! HATER gummistrikker som ligger og flyter. Lurt å samle de i et syltetøyglass!!!
Var innom Clas O på Tovbyen igår for å se etter en slik DYMO maskin, men der var de HELT utsolgt gitt:-) NOen som ikke sa at bloggverdnen påvirker oss?!?! Måtte le da jeg så det:-)

Neida, ikke noen snuppe som har kommet ut her ennå, men får håpe det ikke er altfor lenge til.

Ha en strålende morsdag idag!!
Klem fra størstepia